Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!

1ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ…

Το makeleio.gr ανοίγει τον φάκελο του αμαρτωλού εργοστασίου στον Ασπρόπυργο που εδώ και 5 μέρες έχει μετατρέψει σε εφιάλτη την καθημερινότητα μας!

Το εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο με την επωνυμία «Γενική Ανακυκλώσεων- Κτηματική Ξενοδοχειακή» λειτουργούσε ως Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών, με  λίγα λόγια ότι απόβλητο υπήρχε από βιομηχανίες και βιοτεχνίες της χώρας, συγκεντρωνόταν εδώ. Ιδιοκτήτης  του είναι ο Δημήτρης Λαζόπουλος ο οποίος και καταζητείτα! Συμφωνά  με  πληροφορίες, βρίσκετε  στην Βουλγαρία με σκοπό την επένδυση εκατομμυρίων ευρώ  σε εργοστάσιο ανακύκλωσης

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÇÓ ÁÅÊ

ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Η μεγάλη ερώτηση που προκύπτει βάση του ρεπορτάζ μας είναι, δεν βρέθηκε κανένας χριστιανός, είτε είναι Αστυνομία , είτε  πυροσβεστική  να αναζητήσει  τον ιδιοκτήτης της εταιρείας που από το Σάββατο σκορπίζει την μπόχα και την δυσωδία σε όλη την Αττική;  Καταγγελίες που φτάνουν στο makeleio.gr για δήθεν στραβά  μάτια που έκαναν κάποιοι αφήνοντας τον να διαφύγει το εξωτερικό ερευνώνται… !

ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ…

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων που μίλησαν στο makeleio.gr,  τον τελευταίο καιρό το εργοστάσιο υπολειτουργούσε. Ωστόσο ένα χρόνο πριν, τον Μάρτιο του 2014, οι 150 μετανάστες εργάτες (σύμφωνα πάντα με καταγγελίες χωρίς άδεια παραμονής) που εργάζονταν στο εργοστάσιο είχαν προχωρήσει σε απεργία καθώς ήταν απλήρωτοι για περισσότερους από τέσσερις μήνες. Όπως κατήγγειλαν ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Λαζόπουλος τους παρέπεμπε για πληρωμή από μέρα σε μέρα… .

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ… ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ

Η Γενική Ανακυκλώσεων ιδρύθηκε το 1995 από τον ίδιο που συνέχισε το επάγγελμα του πατέρα του που δραστηριοποιούνταν στο χώρο πολλά χρόνια. Πηγές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής αναφέρουν ότι η εταιρία Γενική Ανακυκλώσεων χρωστά σε ασφαλιστικά ταμεία από τη μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών ποσό που αγγίζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ

Τον Μάιο του 2013 ο επιχειρηματίας Δημήτρης Λαζόπουλος είχε αναλάβει την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ αλλά ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2014 αποχώρησε αλλά σε ανακοίνωσή του τόνισε «εγώ και η ΑΕΚ δεν τελειώσαμε». Αθλητικοί συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του δικέφαλου κάνουν λόγο για πολύ καλές και στενές σχέσεις που διατηρεί ο  Δημήτρης Λαζόπουλος με τον «Τίγρη» του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

asp2

ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Για πέμπτη μέρα συνεχίζει να καίει η φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο με το τοξικό νέφος να έχει καλύψει ένα μεγάλο τμήμα της Αττικής δημιουργώντας εύλογη ανησυχία στους κατοίκους που εισπνέουν το μαύρο σύννεφο. Παρά το γεγονός ότι ανώτατος αξιωματικός της Πυροσβεστικής εξηγεί πως για «να σβήσει η φωτιά χρειάζεται να πέσει άφθονο νερό που θα εισχωρήσει βαθιά στη χαρτομάζα και τα πλαστικά που σιγοκαίνε. Αυτό όμως χρειάζεται χρόνο. Αν θέλουμε να σταματήσει άμεσα το τοξικό νέφος πρέπει να πέσει χώμα, προκειμένου ακόμη κι αν συνεχίσουν κάποιες εστίες από κάτω να μην υπάρχουν καπνοί. Μόνο το χώμα μπορεί άμεσα να απομονώσει το καύσιμο υλικό από το οξυγόνο» η Περιφέρεια Αττικής που πρέπει να καλύψει τις δαπάνες αδυνατεί να βρει το ποσό των περίπου 200.000 ευρώ για να φτάσουν στη μονάδα ανακύκλωσης τα περίπου 500-1.000 φορτηγά με χώμα που χρειάζονται για να σκεπαστούν τα περίπου 4 στρέμματα έκτασης. Πηγές από το Π.Σ. αναφέρουν ότι μόνο τα 50 φορτηγά κοστίζουν 20.000 ευρώ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *