Ο «δράστης» της παραμονής

47Ο Αντώνης Ράνος μιλάει στο sport-fm.gr για την περιπέτεια της Ξάνθης και το αίσιο φινάλε με την επικράτηση στο μπαράζ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.Έπειτα από 25 χρόνια στην πρώτη κατηγορία, η SKODA Ξάνθη αντίκρισε το φάσμα του υποβιβασμού. Χρειάστηκε να βγει αλώβητη από το μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου για να σώσει τη χρονιά. Τα κατάφερε με «δράστη» τον Αντώνη Ράνο, ο οποίος διαμόρφωσε το (τελικό) 2-1 λίγα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’.

Η ευκαιρία

«Όταν ανέλαβα δεν είχε συμμετοχές και ψυχολογία. Σε μια κουβέντα που είχα με τον κύριο Πανόπουλο του είχα πει ότι ο Ράνος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Και στα φιλικά είχε πετύχει γκολ και γι’ αυτό του έδωσα την ευκαιρία», είπε ο προπονητής του στην Ξάνθη. Νίκος Κεχαγιάς μετά το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση με τους Βολιώτες. Μοιραία λοιπόν από χθες είναι από τα πρόσωπα που συζητούνται, αφού πρόκειται για έναν 19χρονο επιθετικό, διεθνή, με όλο το μέλλον μπροστά του.

Από το μπαράζ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα θυμάται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, τη στιγμή που σκόραρε και χάρισε στην ομάδα του την παραμονή. «Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα ο πιο χαρούμενος άνθρωπος του κόσμου. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα όταν είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα! Θα προτιμούσαμε φυσικά να μην είχαμε φτάσει αυτό το σημείο. Να διεκδικούμε την παραμονή», δήλωσε στο sport-fm.gr ο νεαρός άσος και συνέχισε αναφερόμενος στο πόσο… τράβηξε η φετινή σεζόν, μέχρι να γίνει και το μπαράζ:

«Σίγουρα δεν ήταν κάτι ευχάριστο για κανέναν. Αυτή η αβεβαιότητα και η αναμονή μέχρι να αποφασισθεί η ημερομηνία του μπαράζ. Όμως είμαστε επαγγελματίες και συνεχίσαμε κανονικά τις προπονήσεις και την προετοιμασία για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. «Με τη νέα σεζόν στοχεύουμε σε κάτι πολύ καλύτερο που να αρμόζει στην ιστορία της Ξάνθης. Από την μεριά ευελπιστώ και θα δουλέψω σκληρά για να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής προκειμένου να βοηθήσω στο σκοράρισμα και να ενισχύσω τις προσπάθειες της ομάδας».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *