Ο Ελληναράς είναι απίστευτος!!Ο ίδιος που τους ψήφιζε τόσα χρόνια τώρα φωνάζει

1Ο Ελληναράς, μια ζωή κοιτάζει τι έχουν η άλλοι στην τσέπη τους και ποτέ δεν κοιτάζει τι έχει ο ίδιος στην δικιά του τσέπη. Πάντα τον ενδιαφέρουν οι περιουσίες των άλλων, χωρίς ο ίδιος να έχει δημιουργήσει τίποτα στην ζωή του. Όταν προ κρίσης έβρεχε χρήμα και τα έτρωγαν οι τότε πολιτικοί, δεν τον ενδιέφερε αυτό τον ελληναρά διότι έπαιρνε και ο ίδιος λεφτά. Δεν μπορούσε να κατανοήσει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι, καλά τα τρώμε όλοι μαζί, αλλά όλοι μαζί ΔΕΝ θα τα πληρώσουμε μια μέρα. Θα τα πληρώνει μόνο ο ίδιος! Όταν φτάσει λοιπόν στο σημείο να χρεοκοπήσει (απόλυτα λογικό και αναμενόμενο) τότε του φταίνε όλοι οι άλλοι, του φταίνε όλοι αυτοί που Ο ΙΔΙΟΣ τους ψήφιζε τόσα χρόνια.

Μα ετσι ειναι…. Μνημόνια θέλαμε…. 6 χρονια ύφεσης , πως θα βγει το 1,8 δις… Τι διαμαρτύρονται τωρα οι αγρότες;;; Τοσα χρονια που ολοι ξέραμε οτι επερναν ενα σωρό επιδοτήσεις , δεν δήλωναν τιποτα, περνούσαν μια χαρα , δεν Έλεγαν τιποτα.σπιταρονες,αυτοκίνητα ρες ,τρακτέρ πανάκριβα,ταξίδια στο εξωτερικό , 6 μήνες δούλευαν κ 6 μήνες κάθονται , διαμαρτύρονται κιολας…ας διαμαρτυρηθούν το καλοκαίρι αν ειναι.. Τολμάνε;;;;; Άχρηστη φάρα..

Ειτε περασουν τα μετρα ειτε οχι το κοψιμο των συνταξεων ειναι δεδομενο. Αφου 6 χρονια τωρα μονο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ λετε, αφου εχετε δωσει το μυνημα στο 4ο Ραιχ πως οτι και να ζητησουν εσεις αμεσως θα τρεξετε να τους ικανοποιησετε, το περαιτερω κουρεμα των συνταξεων ειναι σιγουρο. Εγω αλλο θελω να δω. Οταν με τα αλλεπαληλα κουρεματα φτασετε τις συνταξεις στα 100 ευρω και λιγοτερα, τι καινουργια δικαιολογια θα σκεφτειτε για να ενισχυσετε την δραχμοτρομοκρατια σας?

 

αναγνωστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *