Ο θησαυρός στην ντουλάπα της κυρίας Κλούνεϊ

Amal Clooney wears wide-leg yellow pants and a long coat while going to Monkey Bar with some friends in NYCΕθισμένη στα επώνυμα ρούχα αποδεικνύεται η δικηγόρος ανθρώπινων δικαιωμάτων και σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ, η οποία δεν περνά ποτέ το κατώφλι του σπιτιού ή του ξενοδοχείου όπου διαμένει με ντύσιμο που να κοστίζει λιγότερο από 1.800 ευρώ.

Από τότε που παντρεύτηκε τον διάσημο ηθοποιό και μπήκε στο μικροσκόπιο των παπαράτσι μέχρι και σήμερα η 37χρονη κυρία Κλούνεϊ δεν κάνει τσιγκουνιές σε θέματα στιλ. Ο φωτογραφικός φακός δεν την έχει συλλάβει ούτε μια φορά απεριποίητη ή έστω ντυμένη σπορ, αφού ακόμα και στο αεροδρόμιο πηγαίνει με ψηλοτάκουνα. Χαρακτηριστικό είναι ότι το ακριβότερο σύνολο με το οποίο έχει φωτογραφηθεί σε αυτό το διάστημα, αξίας 7.468 ευρώ, το έχει φορέσει στη διάρκεια αεροπορικού ταξιδιού της.

Αγαπημένοι της σχεδιαστές αποδεικνύονται ο Giambattista Valli και η Stella McCartney, τους οποίους είχε τιμήσει και στη διάρκεια του τριήμερου γάμου της στη Βενετία. Εξάλλου ιδιαίτερη αδυναμία έχει και στους οίκους Prada και Dolce & Gabbana. Για τις πρωινές εμφανίσεις της επιλέγει συνήθως oversized τσάντες και ψηλοτάκουνα ankle boots, ενώ το βράδυ προτιμά clutch τσαντάκια και ψηλοτάκουνες γόβες.

Το φετίχ της όμως φαίνεται πως είναι τα γυαλιά ηλίου, αφού διαθέτει αμέτρητα ζευγάρια σε σκούρες αποχρώσεις και κλασική γραμμή, που κοστίζουν το λιγότερο 250 ευρώ έκαστο.

Πηγη espresso

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *