Ο Κιτ Χάρινγκτον αποκαλύπτει τι γίνεται επιτέλους με τον Τζον Σνόου!

1Προσπαθούμε να πιαστούμε από κάθε μικρή λεπτομέρεια για να πιστέψουμε ότι, όχι, δεν γίνεται να έχει πεθάνει ο Τζον Σνόου.Κάποιοι λένε ότι ο Κιτ Χάρινγκτον δεν είχε αλλάξει κούρεμα όπως δεσμεύεται από το συμβόλαιο που GameofThrones, ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριζαν ότι εθεάθη στο πλατό των γυρισμάτων της σειράς. Ο ίδιος ο ηθοποιός πάντως συνεχίζει να επιμένει πως ο Σνόου έχει πεθάνει για τα καλά.

Στην τελευταία του όμως συνέντευξη σε ένα ολλανδικό περιοδικό, ο Χάρινγκτον δεν ήταν τόσο απόλυτος.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αναγκάστηκα να απορρίψω αρκετές επαγγελματικές προτάσεις, γιατί δέθηκα τόσο πολύ με το Game of Thrones. Οπότε η σειρά είναι δίκοπο μαχαίρι για μένα. Χρωστάω πολλά σε αυτή, αλλά την ίδια στιγμή νιώθω ότι έχει πάρει σχεδόν τα πάντα από μένα. Τέλος πάντων, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι τόσο πολύ. Το σημαντικό είναι πως ξέρω για πόσο καιρό ακόμη έχω συμβόλαιο».

Ο δημοσιογράφος φυσικα έσπευσε να ρωτήσει για πόσες σεζόν ακόμη είναι το συμβόλαιο με τον ηθοποιό να απαντά:

«Καλή προσπάθεια! Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό. Ας πούμε ότι το Game of Thrones θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμη κομμάτι της ζωής μου. Θα είμαι περίπου 30 όταν τελειώσει όλο αυτό. Ένα είναι σίγουρο: την ημέρα που δεν θα είμαι πλέον στο Game of Thrones, θα θαφτώ κάτω από χιλιάδες προτάσεις για ταινίες», κατέληξε αστειευόμενος.

Αξίζει να σημειώνουμε ότι ο Κιτ Χάρινγκτον είναι 28 ετών, κάτι που σημαίνει πως σύμφωνα με τα όσα λέει για ακόμα δύο χρόνια θα παίζει στη σειρά! Ίσως τελικά ο χειμώνας να έρχεται με τον αγαπημένο μας Τζον Σνόου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *