Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας μπαίνει σε ελληνική ομάδα

1Να λοιπόν που έχουμε και… τουρκική εισβολή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα όχι όποιον κι όποιον, αλλά τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν!
Μια γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση… ζωής για το σωματείο του Ορφέα Κεραμειών, έφερε από το πουθενά… επίτιμο πρόεδρο του σωματείου της Λέσβου τον Τούρκο επιχειρηματία Fikret Orman, ο οποίος είναι πρόεδρος ενός εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ, της θρυλικής Μπεσίκτας!
Ο παράγοντας της ομάδας των Κεραμειών Παναγιώτης Μαστραντωνάς ούτε που φανταζόταν ότι ο επιχειρηματίας που γνώρισε τυχαία σε πρόσφατη επίσκεψή του στη γείτονα χώρα, θα ήταν ο ισχυρός άντρας του Τουρκικού Ποδοσφαίρου, που αναμένεται πλέον να συνδράμει τις προσπάθειες και του Ορφέα!
Ο Παναγιώτης Μαστραντωνάς βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην πόλη Gündoğan της ευρύτερης περιοχής τού Bodrum στην Τουρκία και είχε μία αναπάντεχη συνάντηση με το γνωστό Fikret Orman που δραστηριοποιείται στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Η κουβέντα τους γύρω από το ποδόσφαιρο ανέδειξε μία κοινή αγάπη, που δεν είναι άλλη από τη «στρογγυλή θεά», και αναπόφευκτα έπεσε στο τραπέζι και η «ποδοσφαιρική ιδιότητα» και των δύο. Ο μεν δικός μας Μαστραντωνάς, παράγοντας του Ορφέα και ο δε Fikret Orman, πρόεδρος της Μπεσίκτας!
Επίτιμος πρόεδρος!
Ο κ. Orman, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ορφέα, όχι μόνο δεν ξέχασε την επαφή του με τον παράγοντα του λεσβιακού σωματείου που αγωνίζεται στο Τοπικό μας Πρωτάθλημα, αλλά αποδεικνύοντας πως τιμά τη σχέση που ξεκίνησε με τον Παναγιώτη Μαστραντωνά, αποφάσισε να στείλει αθλητικό υλικό για να ντύσει τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου και να αποδεχτεί την πρόταση ανακήρυξής του σε επίτιμο πρόεδρο του Ορφέα!
Φυσικά η εξέλιξη αυτή είναι μοναδική, καθώς δεν έχει ξαναγίνει, όχι μόνο στη Λέσβο, αλλά γενικά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, με τον Ορφέα πλέον να αναδεικνύεται και «αδελφό» σωματείο με το «γίγαντα» του Τουρκικού Ποδοσφαίρου Μπεσίκτας!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *