«Ο Τιμολέων πρόσεχε πάρα πολύ το ντύσιμό του, είναι μετροσέξουαλ»

«Ο Τιμολέων πρόσεχε πάρα πολύ το ντύσιμό του, είναι μετροσέξουαλ»

Πρώην διαγωνιζόμενος στο MasterChef απαντά στον νικητή του διαγωνισμού για τον χαρακτηρισμό «γύπας»

«Δουλεύω πολλές ώρες και φοράω τα μαγειρικά ρούχα της δουλειάς, όταν πηγαίνω στη δουλειά θα φορέσω κι εγώ τις φόρμες μου και συνειδητοποίησα ότι τις περισσότερες ώρες της ζωής μου τις περνάω με συγκεκριμένα ρούχα, οπότε στον ελεύθερο μου χρόνο, στην προσωπική μου ζωή, έχω επιλέξει να ντύνομαι λίγο πιο προσεγμένα».

Τα παραπάνω δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef Κωνσταντίνος Συμεωνίδης.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε επίσης ότι «από τότε που μπήκα στο παιχνίδι έχω πάρει 10 κιλά».

«Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι πολύ άβολα, είναι όταν ο κόσμος, παιδιά κυρίως σε προσεγγίζουν και σου ζητούν να υπογράψεις αυτόγραφο. Δεν είμαι ούτε τραγουδιστής, ούτε ποδοσφαιριστής. Είμαι μάγειρας… τι αυτόγραφο;», δήλωσε ακόμη στην κάμερα της εκπομπής.

Όσο για τον χαρακτηρισμό «γύπας» που του είχε αποδώσει ο νικητής του διαγωνισμού Τιμολέων Διαμαντής, σχολίασε πως είναι απλώς κοινωνικός. «Ο Τιμολέων πρόσεχε πάρα πολύ το ντύσιμο του. Είναι μετροσέξουαλ. Και τις κρεμούλες του θα βάλει και θα προσέξει και όλα αυτά», ανέφερε για τον νικητή του MasterChef.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *