Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

1Αυτό το ποίημα έδωσε η ευλογημένη γερόντισσα στα πνευματικά της παιδιά την Κυριακή 12-6-2015 που την επισκέφτηκαν στο μοναστήρι της μετάνοιας της. Συζήτησαν αρκετή ώρα και αναφέρθηκαν στα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Να δεθούμε παιδιά μου στο άρμα της Παναγιάς της Οδηγήτριας τους είπε, ο καιρός πλέον λιγόστεψε πολύ. Η αμετανοησία και η ηθική κατάπτωση δεν γίνονται πλέον ανεκτά από τον Κύριο.
Του ζητούν ακόμη λίγη παράταση η Παναγία μας και οι Άγιοι αλλα δυστυχως δεν μας δινεται!

Μαλιστα με χιουμορ ελεγε η γεροντισσα ,»ντρεπονται» και οι Αγιοι πλεον με αυτα τα αισχρα αμαρτηματα που κανουν οι Ελληνες να ζητησουν κι αλλη παραταση. Τουλαχιστον Του λενε για τα παιδια Σου, τους πιστους χριστιανους!!

Μα αυτα εχουν ετσι κι αλλοιως την προστασια Μου, και θα την εχουν και στις δυσκολες μερες που ερχονται. Κι οχι μονο για τους εαυτους τους αλλα και για για καθε ψυχη για την οποια θα προσευχονται θα εχουν πολλαπλη την χαρη Μου! Εγω ομως σαν Πατερας καλος θελω ολα τα παιδια Μου να σωθουν.

Ενας πατερας στην γη ενδιαφερεται για τα παιδια του κι αν ξεφευγουν απο τον σωστο δρομο τα τιμωρει αν χρειαστει και λιγο, για να το προστατευσει απο τα χειροτερα. Εγω δεν πρεπει να σωσω τα παιδια Μου οχι μονο απο κινδυνους στην γη αλλα και την απωλεια των ψυχων τους απο την αιωνια κολαση; Λιγα ειναι τα χρονια στην γη, η ψυχη ειναι αυτη που ζει αιωνια. Όσο τους αφηνω να πορευονται οπως πορευονται, κι αφου δεν εχουν καθολου μετανοια, το βλεπετε και μονοι σας πια οτι ελαχιστη μετανοια υπαρχει, θα αφησω να γινουν αμεσα τα προφητευομενα γεγονοτα για να σταματησει πλεον ο διαβολος να παρασερνει στην γηινη, αλλα και την αιωνια κολαση τα παιδια Μου.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *