Πάει για γάμο ο Μήτρογλου

5Πρόβα για… γαμπρός κάνει, σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του, ο Κώστας Μήτρογλου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σκέφτεται πολύ σοβαρά να επισημοποιήσει τη σχέση τ
ου με την αγαπημένη του Νίκη κι έτσι δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να δούμε το ζευγάρι  να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η γνωριμία του Κώστα και της Νίκης ξεκινάει την εποχή που εκείνος αγωνιζόταν σε ομάδες της Γερμανίας, εκεί όπου ζούσε με τους γονείς του. Η όμορφη Γερμανίδα έκλεψε την καρδιά του από την πρώτη κιόλας συνάντησή τους, γι’ αυτό και από τότε δεν χώρισαν ποτέ.

Επίσημη πρόταση

5

Η κοπέλα τον ακολούθησε στην Ελλάδα και μάλιστα ζουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι του Μήτρογλου στη Νέα Σμύρνη. Οσοι γνωρίζουν το ερωτευμένο ζευγάρι υποστηρίζουν πως δεν θα αργήσει η μέρα που ο Κώστας θα κάνει επίσημη πρόταση γάμου στη σύντροφό του, ενώ κάποιοι θεωρούν ότι δεν αποκλείεται το μυστήριο να γίνει αρκετά σύντομα.

Θυμίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές συνήθως ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι, όταν τελειώνουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, οπότε δεν θα μας εκπλήξει το γεγονός ο διεθνής «ερυθρόλευκος» να φορέσει το γαμπριάτικό του τους ερχόμενους μήνες.

Πρόσφατα ο Κώστας και η Νίκη έκαναν τη βόλτα τους στη Γλυφάδα και συγκέντρωσαν τα βλέμματα πάνω τους. Εκείνος ήταν ντυμένος σπορ, με φόρμα και αθλητικά παπούτσια, ενώ η σύντροφός του προτίμησε τζιν παντελόνι και πουκάμισο, ενώ επέλεξε κόκκινο δερμάτινο μπουφάν και biker’s boots.

Πηγη espresso

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *