Πάνος Μιχαλόπουλος: Γυρνάω στην τηλεόραση για την «Εθνική Ελλάδος».

1Μετά από αισθητή απουσία πέντε περίπου χρόνων «επιστρέφει» στην τηλεόραση ο έμπειρος Πάνος Μιχαλόπουλος, που έχει κάψει πολλά χιλιόμετρα σε αυτήν και μετρά πολλές επιτυχίες με σειρές που έγραψαν «ιστορία» όπως η «Ώρα η καλή».

Οι πληροφορίες μου, τον ήθελαν να δέχτηκε πρόταση να παίξει έναν ρόλο- κλειδί στην νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» και ο ίδιος λίγη ώρα μετά μου το επιβεβαίωσε. «Πραγματικά,δέχτηκα δελεαστική πρόταση να επιστρέψω στην τηλεόραση με την καινούργια δουλειά του Καπουτζίδη που εκτιμώ και μένει μόνο να κλείσω και οικονομικά μέσα στις επόμενες ημέρες…

Το σενάριο είναι πολύ ενδιαφέρον, έχει κωμικές σκηνές, αλλά διαθέτει και συγκινητικές νότες-νομίζω θα γίνει μεγάλη επιτυχία. Όσο για τον ρόλο μου; Πρόκειται για ένα λαμόγιο που έχει καταχραστεί χρήματα στην Ολυμπιάδα του 2004 και δη ως Πρόεδρος Ομοσπονδίας και που τώρα έχει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Οι τέσσερις ηρωίδες θα τον βρουν και θα τον στριμώξουν προκειμένου να φτιάξει ένα παγοδρόμιο!

Τα υπόλοιπα-αν όλα πάνε κατ΄ευχήν-θα τα δείτε στην μικρή οθόνη το φθινόπωρο! Έμεινα από θέση κι άποψη εκτός γυαλιού και περίμενα κάτι ξεχωριστό που ήρθε τώρα με την Εθνική Ελλάδος. Προχωρώ λοιπόν».

 

πηγή: mediasoup Από τον Βασίλη Μπουζιώτη

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *