ΠΑΛΙΑ ΝΤΙΒΑ του κινηματογράφου ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ: “Έκανα στριπτίζ και με βοηθούσε ο Τόλης!” (φωτο)

3Φαντάζεστε και εσείς για ποια λέμε…. έσβησε τούρτα με κεράκια και αριθμό; 82!!!Η… αιώνια έφηβη Ζωζώ

 

Σαπουντζάκη έσβησε τα 82 της κεράκια και το γιόρτασε με τραγούδι -και αποκαλύψεις- στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη.

4rw45ty_1
Παρέα με λίγους καλούς της φίλους η αειθαλής show woman, που με την αστείρευτη ενέργειά της βάζει κάτω πολύ νεότερές της, έσβησε προχτές τα κεράκια για τη συμπλήρωση των 82 χρόνων της στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Και μάλιστα παρά θίν’ αλός. Το γεγονός βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι. Και αυτό γιατί η αγαπημένη «Ζωζώκα», όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην περιοχή του Διοικητηρίου, όπως διαβάσαμε σε σχετικό άρθρο εφημερίδας ποικίλης ύλης.
4rw45ty_2
Λένα Κουφίδου, Αγγελική Τσόπελα, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Ελπη Αθανασοπούλου και Κατερίνα Ιωάννου
Το προχτεσινό πάρτι γενεθλίων έγινε στο γνωστό εστιατόριο Χαμόδρακας, που βρίσκεται στην παραλία της Καλαμαριάς και διοργανώθηκε από την παλιά της φίλη Ελπη Αθανασοπούλου. Ολα κι όλα εννέα άτομα είχαν προσκληθεί, με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη να είναι σε μεγάλα κέφια. Η ίδια θυμήθηκε παλιές ιστορίες και φωτογραφήθηκε κοντά στην τριώροφη τούρτα που είχε ετοιμάσει το γνωστό ζαχαροπλαστείο του Σάκη Αγαπητού. «Ζω, Ζωζώ» ήταν οι γλυκές ευχές πάνω στην τούρτα της. Σύμφωνα με την σχετική εφημερίδα όπως διαβάσαμε στο συγκεκριμένο άρθρο η σταρ δέχτηκε με μεγάλη χαρά μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα από κάποιον φανατικό θαυμαστή της και όταν ήρθε στο κέφι τραγούδησε παλιά αλλά και νεότερα τραγούδια της. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς έπαιζε cd με παλιές επιτυχίες της, τις οποίες η εορτάζουσα σιγοτραγούδησε, ενώ κάποια στιγμή ερμήνευσε και ένα καινούργιο τραγούδι της!
4rw45ty_3
Στέφανος Κουφίδης, Μάκης Αθανασόπουλος, Γιώργος Κλώνος, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Νίκος Αθανασόπουλος
Φυσικά πολλές ήταν οι παλιές ιστορίες που ακούστηκαν στη διάρκεια της βραδιάς, με πρωταγωνιστές τον αείμνηστο Γιώργο Ζαμπέτα αλλά και τον Τόλη Βοσκόπουλο. Από τη βραδιά δεν έλειψαν μάλιστα και οι αποκαλύψεις.
ImageHandler
Σύμφωνα με τη διήγηση που έκανε η ίδια, ένας από τους πιο έμπιστους χορευτές που τη συνόδευε όταν χόρευε ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος.
Το στριπτίζ
Μάλιστα για τον γνωστό τραγουδιστή είπε ότι ήταν ο πιο έμπειρος στην ομάδα και ότι τη βοηθούσε να κάνει εκείνη την εποχή τα διάφορα στριπτίζ στα μαγαζιά όπου εργαζόταν. Ηταν μια αποκαλυπτική λεπτομέρεια, που κανείς από τους φίλους της προχθεσινής βραδιάς δεν ήξερε.
Η ίδια, κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν, αναφέρθηκε σε μια βραδιά κατά την οποία στο μαγαζί όπου τραγουδούσε με τον Γιώργο Ζαμπέτα ήταν να εμφανιστούν οι αδελφές Καλουτά και η ίδια. Επειδή όμως ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, υπήρξε διχογνωμία για το ποια θα είναι πρώτη στο πρόγραμμα. Ετσι ο Ζαμπέτας για να σώσει την κατάσταση ξεκίνησε πρώτος, προκαλώντας τον θυμό όλων. Επίσης, όσον αφορά τον Ζαμπέτα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη θυμήθηκε και μια ιστορία απ’ όταν πήγε κάποια στιγμή στις Κάννες. «Τι είδες, εκεί;» τον ρώτησε μετά ένας φίλος. «Πολλές Σαπουντζάκηδες» απάντησε ο αγαπητός μουσικός.
μακελειο

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *