«Παραπλανητικό» χαρακτηρίζει η οικογένεια της Έιμι Γουάινχαουζ το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

1Με κακό μάτι είδε η οικογένεια της αδικοχαμένης Έιμι Γουάινχαουζ το ντοκιμαντέρ που γύρισε ο Βρετανός σκηνοθέτης Ασίφ Καπαντιά και το οποίο αφορά τη ζωή της τραγουδίστριας.

Το ντοκιμαντέρ που έχει τον τίτλο «Amy» αναφέρεται λεπτομερώς σε κάθε στιγμή της ζωής της τραγουδίστριας: από τα πρώτα βήματά της στη σκηνή, τη δόξα, το κομμάτι «Rehab» μέχρι την ξέφρενη ζωή, τις καταχρήσεις έως τον θάνατό της από το αλκοόλ.

Κρυφές πτυχές από τη ζωή της star έρχονται στην επιφάνεια με την οικογένειά της να αντιδρά αμφισβητώντας την αξιοπιστία του ντοκιμαντέρ χαρακτηρίζοντάς το «παραπλανητικό»!

«Πιστεύουν ότι το φιλμ είναι μια χαμένη ευκαιρία για την απόδοση φόρου τιμής στη ζωή της και το ταλέντο της, όπως και ότι είναι παραπλανητικό, με βασικές αναλήθειες. Υπάρχουν ακριβείς ισχυρισμοί σε βάρος της οικογένειας και της διαχείρισης που είναι αβάσιμοι και δυσανάλογοι» τονίζει στην ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος της οικογένειας.

Η ομάδα πάντως του ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται πως όλα αυτά που εξιστορούνται σ’ αυτό έχουν εξεταστεί ενδελεχώς και τις πληροφορίες για τη ζωή της τραγουδίστριας της έχουν αποκομίσει από συνεντεύξεις που έκαναν σε φίλους, συγγενείς, συνεργάτες αλλά και σε όσους ήξεραν καλά την τραγουδίστρια.

Παράλληλα η ομάδα του Αmy υποστήριξε πως στην αρχή είχε την πλήρη υποστήριξη της οικογένειας.

«Όταν μας πρότειναν να κάνουμε το φιλμ, αρχίσαμε να δουλεύουμε έχοντας την πλήρη υποστήριξη της οικογένειας Γουάινχαουζ και προσεγγίσαμε το θέμα με πλήρη αντικειμενικότητα, όπως στο “Senna”» δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Πηγη star gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *