Πασίγνωστος ποπ σταρ οδηγεί Lamborghini με… παντόφλες

Πασίγνωστος ποπ σταρ οδηγεί Lamborghini με… παντόφλες

Δείτε τον να παραλαμβάνει το θηρίο

Όταν είσαι νέος, ωραίος, διάσημος και πάμπλουτος δύσκολα θα μείνεις προσγειωμένος στη γη και ακόμα πιο δύσκολα θα κουλαντρίσεις τα οικονομικά σου.

Όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Τζάστιν Μπίμπερ ο οποίος βρίσκεται από μικρός στο… κουρμπέτι (επαγγελματίας από τα 14 του) και τώρα στα 24 του απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων του.

Λάτρης των supercars ο νεαρός, παρέλαβε προ ημερών στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα που διαθέτει στη Laguna Beach, μια ολοκαίνουργια κατακόκκινη Lamborghini Aventador την οποία διαμόρφωσε ο ίδιος όπως επιθυμούσε με αποτέλεσμα η αξία της να ξεπερνά τις 500.000 δολάρια.

Δεν είναι η πρώτη Lambo που αποκτά καθώς έχει άλλες δύο, με τις οποίες μάλιστα έχει εμπλακεί και σε ατυχήματα.

Το ιταλικό supercar των 730 hp φτάνει στον Μπίμπερ φορτωμένο σε καρότσα φορτηγού. Οι περαστικοί σταματούν να το θαυμάσουν και κάποια στιγμή εμφανίζεται ο Καναδός ποπ σταρ με αθλητική περιβολή και παντόφλα (!) για να παραλάβει τη Lambo του.

Αφού βγάζει φωτογραφίες και τραβάει βίντεο με το κινητό του για το απαραίτητο παιχνίδι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπαίνει στο supercar, το βάζει μπροστά και φεύγει.

Τώρα πώς κατάφερε να κουμαντάρει ένα τέτοιο θηρίο φορώντας παντόφλες, μόνο ο ίδιος γνωρίζει…


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *