Ποια είναι τα μέλη της οικογένειας του Μάικλ Τζάκσον και πώς αντιδρούν στις αποκαλύψεις

Ποια είναι τα μέλη της οικογένειας του Μάικλ Τζάκσον και πώς αντιδρούν στις αποκαλύψεις

«Ο Μάικλ γύριζε πάντα και το άλλο μάγουλο σε κάθε χαστούκι. Κι εμείς το ίδιο»

Περιμένοντας την πρεμιέρα του αμφιλεγόμενου ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» με πρωταγωνιστές τους Wade Robson και τον James Safechuck, οι οποίοι υποστηρίζουν σε αυτό ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Μάικλ Τζάκσον σε νεαρή ηλικία, η οικογένεια του άλλοτε «Βασιλιά της Ποπ» προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο να υπερασπιστεί τη μνήμη του.

Με το που έγινε γνωστό το εν λόγω ντοκιμαντέρ του Νταν Ριντ, η οικογένεια Τζάκσον ενωμένη σαν μια γροθιά από την αρχή ακολούθησε μία επιθετική στάση απέναντι στο σκηνοθέτη και το κανάλι που θα το φιλοξενήσει, το HBO. Και με κάθε ευκαιρία τονίζουν πως οι ισχυρισμοί των δύο ανδρών είναι ψευδείς.

«Ο Μάικλ, γύριζε πάντα και το άλλο μάγουλο σε κάθε χαστούκι. Κι εμείς το ίδιο, κάθε φορά που διάφοροι καταδίωξαν οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μας. Αυτός είναι ο τρόπος αντίδρασης της οικογένειας Τζάκσον» τόνισαν σε κάποιες από τις πολλές δηλώσεις υπεράσπισης της μνήμης του αδελφού τους που έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2009, αλλά και την τιμή της οικογένειας.

Τα αδέλφια του Μάικλ, τα οποία αποτέλεσαν το πάλαι ποτέ συγκρότημα « Jackson 5», Τζάκι, Τίτο, Μάρλον και ο ανιψιός του Taj ήταν καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή του CBS, όπου κατέβαλαν ακόμη μία προσπάθεια να καταρρίψουν τα όσα πρόκειται να προβάλλει το ντοκιμαντέρ.

«Ξέρω τον αδελφό μου. Είναι ο μικρός μου αδελφός. Δεν ήταν έτσι, όπως τον παρουσιάζουν» δηλώνει στην επίμαχη συνέντευξη ο Τζάκι Τζάκσον.

Την ίδια στιγμή, ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ επιμένει πως δεν πρόκειται για τον ίδιο τον Μάικλ Τζάκσον, αλλά για τους δύο μάρτυρες, τον Wade Robson και τον James Safechuck, οι οποίοι ήταν δύο μικρά αγόρια όταν τους συνέβη αυτό. «Είναι η δική τους ιστορία και των οικογενειών τους», τονίζει ο Νταν Ριντ.

Η οικογένεια Τζάκσον αρνείται κάθε ισχυρισμό, τονίζοντας ότι πρόκειται για «δύο ψεύτες» και πως το ντοκιμαντέρ είναι μία «προπαγάνδα εναντίον του εκλιπόντος αδελφού τους». Και οι ίδιοι δεν θα επιτρέψουν να προσβάλλουν τη μνήμη τους.

Και σε αυτόν τον αγώνα όλα τα μέλη της οικογένειας Τζάκσον μοιάζουν να είναι ενωμένα. Από την 88χρονη μητέρα τους Κάθριν μέχρι τα ανίψια του και τα τρία του παιδιά. Δέκα χρόνια μετά τον θάνατό του «Βασιλιά της Ποπ», η οικογένειά του προσπαθεί να κρατά ζωντανή τη μνήμη του, παραμερίζοντας και οι ίδιοι αρκετές φορές τις όποιες διαφορές που τους χωρίζουν.

Ποια είναι τα μέλη της οικογένειας Τζάκσον, που πολλοί την αποκαλούν και «δυναστεία» και που βρίσκονται σήμερα; Ο πατριάρχης της οικογένειας Τζο πέθανε τον περασμένο Ιούνιο σε ηλικία 89 ετών, ενώ επρόκειτο για μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα με τη σχέση του με τον γιο του Μάικλ, αλλά και την κόρη του Τζάνετ να χαρακτηρίζεται «πολύπλοκη».

Κάθριν Τζάκσον – μητέρα

Η 88χρονη είναι η κεφαλή της οικογένειας και παρόλο που δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι έχει κλονιστεί σοβαρά η υγεία της, τα παιδιά της τονίζουν ότι παραμένει δυνατή και είναι εκείνη που τους κρατά ενωμένους.

Τζάκι Τζάκσον – αδελφός

Ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια. Σήμερα είναι 67 ετών και συνεχίζει να κάνει διάφορες εμφανίσεις στο Λας Βέγκας. Το 2010, γύρισε το ριάλιτι «The Jacksons: A Family Dynasty», που κράτησε μία σεζόν.

Τίτο Τζάκσον – αδελφός

Στα 65 του χρόνια εξακολουθεί να κάνει περιοδείες. Το 2016 έβγαλε το προσωπικό άλμπουμ, «Tito Time», ενώ κι εκείνος γύρισε το δικό του ριάλιτι show το 2015 παρέα με τους τρεις γιους του. Ο τίτλος του, «The Jacksons: Next Generation».

Τζερμέιν Τζάκσον – αδελφός

Ο 64χρονος έχει και αυτός γυρίσει τα δικά του τηλεοπτικά ριάλιτι. Το 2011 εξέδωσε ένα βιβλίο αφιερωμένο στον αδελφό του με τον τίτλο «You Are Not Alone: Michael, Through a Brother's Eyes». Τον περασμένο Αύγουστο ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την κατά 40 χρόνια μικρότερη του Maday Velazquez, ενώ αυτός θα είναι ο τέταρτος γάμος του τραγουδιστή.

Μάρλον Τζάκσον – αδελφός

Μετά τη διάλυση των «Jackson 5», ο 61χρονος σήμερα Μάρλον εγκατέλειψε το τραγούδι και ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις. Ένα από τα σχέδιά του ήταν να φτιάξει έναν τουριστικό προορισμό, αλλά μουσείο της οικογένειας Τζάκσον στη Νιγηρία, αλλά το πρότζεκτ του δεν προχώρησε. Είναι ο μόνος από τα αδέλφια που δεν γνωρίζουμε πολλά.

Ράντι Τζάκσον – αδελφός

Ο μικρότερος αδελφός του Μάικλ, ο 57χρονος Ράντι είναι διάσημος ενώ συμμετέχει και στο «American Idol».

Λατόγια Τζάκσον – αδελφή

Η 61χρονη μεγαλύτερη αδελφή του Μάικλ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Στο ενεργητικό της έχει πολλά άλμπουμ, ενώ για δύο σεζόν έβγαλε στον αέρα του καναλιού της Όπρα Γουίνφρεϊ το δικό της ριάλιτι show, «Life with LaToya».

Τζάνετ Τζάκσον – αδελφή

Εδώ και αν δεν χρειάζονται συστάσεις. Το στερνοπούλι της οικογένειας ήταν μετά τον Μάικλ, το πιο διάσημο μέλος της, ενώ με τον αδελφό της ήταν πολύ κοντά. Ίσως πιο κοντά από όλα τα υπόλοιπα αδέλφια. Η Τζάνετ έχει πολύ στενές σχέσεις και με τα τρία παιδιά του Μάικλ.

Πρινς, Πάρις και Μπλάνκετ Τζάκσον – παιδιά

Τα τρία παιδιά του «βασιλιά της Ποπ» ήταν μικρά, όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή. Δέκα χρόνια μετά τον θάνατό του προσπαθούν να σταθούν στα πόδια της. Ο μεγαλύτερος ο Πρινς έχει αδυναμία στις μηχανές, ενώ ασχολείται με το φιλανθρωπικό ίδρυμα του πατέρα του, ενώ βρίσκεται δίπλα σε παιδιά με ψυχικά τραύματα.

Ο μικρότερος γιος του, Μπλάνκετ σήμερα είναι 17 χρόνων, πηγαίνει σχολείο ενώ αποφεύγει συστηματικά τη δημοσιότητα.

Σε αντίθεση με την αδελφή του, Πάρις η οποία ασχολείται με το μόντελινγκ. πριν λίγους μήνες, η κόρη του Μάικλ Τζάκσον είχε αποκαλύψει ότι θα έμπαινε σε ιδιωτική κλινική αποτοξίνωσης καθώς ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά, ενώ υπέφερε από κατάθλιψη. Το 2013 είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *