Ποιος έκοψε το Ίντερνετ στη Δημητρα Λιάνη – Παπανδρέου; 7 πιθανοί λόγοι ζητούν επιβεβαίωση

1Εδώ και ένα μήνα η ξαδέρφη του Γιώργου Λιάνη κάνει δίαιτα από δεδομένα, εδώ και 30 μέρες η ΔΛΠ δεν έχει Ιντερνετ.

Όπως ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook με αφορμή τη χθεσινή γιορτή της, η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου αφού ευχαρίστησε όσους τις ευχήθηκαν εξηγεί ότι λυπάται, όχι για την καταφανή κατάχρηση των αποσιωπητικών αλλά για κάτι άλλο, πολύ πιο σκοτεινό.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα της ΔΛΠ:

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ…ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ….ΤΙΣ..ΚΡΑΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΝ ΦΥΛΑΧΤΟ…ΛΥΠΑΜΑΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν’ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΚΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΩ,ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ,ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΙΝΤΕΡΝΤΕΤ……ΣΕ ΟΣΕΣ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ……..ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ,ΚΑΙ ……ΟΣΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ…..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ…»

Ποιός κρύβεται πίσω από τη στέρηση αυτού του αναφαίρετου ανθρώπινου δικαίωματος; Είναι κάθε αλήθεια στιβαγμένη ανάμεσα στις πολλές τρεις τελείες ή υπάρχουν μυστικά που δεν διακρίνονται; Τι συμβαίνει επιτέλους με τη χαμένη σύνδεση της Δημητρας Λιάνη Παπανδρέου στο Παγκόσμιο Διαδικτυακό Χωριό; Προφανώς κάτι από τα παρακάτω:

1. Η ΔΛΠ είναι υποψιασμένη και ως τέτοια ακολούθησε κατα γράμμα όσα συμβούλεψε ο Έντουαρντ Σνόουντεν σε αυτούς που νοιάζονται για την προστασία της ιδιωτικής ζωής τους.“Παραμείνετε μακριά από δημοφιλείς και ευρείας χρήσης υπηρεσίες Internet όπως το Dropbox, το Facebook και η Google”, διεμήνυσε ο διοπτροφόρος σε συνεντευξη που παραχώρησε στα πλαίσια του New Yorker Festival και μετά επέστρεψε στο καταφύγιο του τη Ρωσία, γνωστή για την παραβίαση άπειρων ανθρωπινων δικαιωμάτων.

2. Η ΔΛΠ έχει Ίντερνετ αλλά τώρα κάνει ότι δεν διεθέτει σύνδεση γιατί έχει πλάνο. Έτσι μόνο θα μπορέσει να γράψει επικό μήνυμα επιστροφής στα κοινωνικά δίκτυα όταν θα είναι μια εξαιρετικά ευτυχής δημότης σε έναν από τους 304 δήμους όπου μέσω wi-fi hotspots oι πολίτες θα μπορούν να συνδέονται για χρονικό διάστημα 30 λεπτών χωρίς κόστος. Υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκονται σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο πρόσβασης για εσωτερικούς χώρους. Και σε απόσταση 100 μέτρων για τα εξωτερικά σημεία. Μάλλον με το δεξί πόδι σηκωμένο περίπου 70 εκατοστά από το έδαφος για να πιάνουν καλύτερο σήμα. Η ΔΛΠ για το παραπάνω επικοινωνιακό τρικ θα έχει πρόσβαση στο Ιντερνετ ισόβια και για πάντα.

3. Η ΔΛΠ δεν έχει Ίντερνετ γιατί έχει ήδη δεχθεί υβριστικό τουίτ από τον @WolfgangDikface και δεν θέλει να υποστεί και άλλη τρομοκρατία. Ο οργισμένος χρήστης συνεχίζει να εκτονώνει το μίσος του απέναντι σε γυναίκες που είναι ενεργές σε Facebook και Twitter με τελευταίο θύμα του την Ελισάβετ Β. Όταν η Βασίλισσα έκανε τo παρθενικό της tweet ένα πηγαίο fuck off @BritishMonarchy εμφανίστηκε την οθόνη που έδειχνε σε ζωντανή σύνδεση το BBC. Ήταν μια στιγμή ανθολογίας

4. Η ΔΛΠ δεν έχει Ίντερνετ γιατί είναι μια από τις πλέον αναγνωρισμένες χακερούδες στην πιάτσα και μάλιστα από εκείνες τις σκληροπυρηνικές του είδους που έγραφε κώδικες με μεράκι ακούγοντας Τζένη Βάνου τριάντα χρόνια πριν. Η ΔΛΠ επικοινωνούσε σε εκείνα τα χρόνια της αθωότητας με τους υπόλοιπους μέ BBS (Bulletin Board Services για όσους δεν γνωρίζουν Αρχαία Διαδικτυάκα) αλλά τώρα έχει κουραστεί, θέλει να ξαποστάσει και να ακούσει μια Τζένη Βάνου με την ησυχία της.

5. Η ΔΛΠ έκοψε με δική της εντολή κάθε σύνδεση γιατί ξέρει ότι ο εθισμός στο Ιντερνετ καταστρέφει τον εγκέφαλο της, θέλει να φροντίσει τη μυελίνη της και είναι αποφασισμένη να παλέψει ενάντια στην ανησυχητική Διαταραχή Εθισμού στο Διαδίκτυο ό,τι και αν συμβεί, μα τον Τουτατί κοκ.

6. Η ΔΛΠ έχει μεν σύνδεση, βγήκε δε από το Facebook καθώς ο παγκοσμίου φήμης αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ θέλησε να πάρει τη θέση της. Της υποσχέθηκε να μοιραστεί με τους followers του τα ευρήματα της έρευνάς του σχετικά με το τι κάνει το σύμπαν οπότε και την ίδια να υπάρχει.

7. Η ΔΛΠ δεν έχει Ίντερνετ και ούτε πρόκειται μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη σε αυτόν τον κόσμο και δικαιωθεί ο Πίτερ Σούντε, ένας εκ των ιδρυτών της ιστοσελίδας Pirate Bay ο οποίος και συνελήφθη το καλοκαίρι στη Σουηδία. Σε βάρους του έχουν απαγγελθεί εδώ και δύο χρόνια κατηγορίες για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων, του έχει επιβληθεί πρόστιμο ύψους 6,9 εκατ. Δολαρίων αλλά η ΔΛΠ με αυτή την ηθελημένη απουσία της από το σύστημα των κοινωνικών δικτύων θέλει να περάσει ένα μήνυμα στον κόσμο. “Η ΔΛΠ εξακολουθεί να πιστεύει ότι η απόφαση ήταν λάθος” είπε το φιλικό της περιβάλλον. «Ο Πίτερ Σούντε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του και αυτό δεν οδηγεί πάντα στην επιτυχία» συνέχισε η αποκλειστική πηγή μου για να συμπληρώσει. “Η ΔΛΠ είναι ένας Πίτερ Σούντε για την Ελλάδα” μου είπε και μετά η γραμμή έπεσε, η σύνδεση κόπηκε και κάθε μόνιτορ τεχνολογίας led βυθίστηκε στο σκοτάδι.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *