ΠΟΥΡΑ- ΑΒΑΝΑΣ και PORSCHE CAYENNE τέλος! Το οικονομικό κραχ του Παναγιώτη Φασούλα

5Την οικονομική καταστροφή γνώρισε ο Παναγιώτης Φασούλας, με τον παλαίμαχο άσο να έχει κάνει πλέον το restart αφήνοντας πίσω το άσχημο παιχνίδι της μοίρας και τα δικά του λάθη.
Τα υψηλά συμβόλαια που απολάμβανε ο Παναγιώτης Φασούλας την εποχή που αγωνιζόταν δεν αποδείχθηκαν ικανά προκειμένου ο παλαίμαχος άσος και εν συνεχεία δήμαρχος Πειραιά να ξεπεράσει τα προβλήματα που ακολούθησαν.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει καθημερινή εφημερίδα ο Φασούλας έχασε όλα του τα χρήματα και πλέον ζει με τον μισθό που παίρνει από την ΕΟΚ, καθώς εργάζεται γι’ αυτήν έχοντας αναλάβει να χειρίζεται τις διεθνείς της σχέσεις.
Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον άλλοτε μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, ο γιος του οποίου πέρασε ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Πλέον είναι μια χαρά, όμως, τα υπέρογκα έξοδα νοσηλείας στις ΗΠΑ, όπου και μετέβη, καθώς και τα συνεχή ταξίδια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού στοίχισαν στον Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος έχασε έτσι ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του.
Εκτός όμως για τα έξοδα που υπήρχαν λόγω υγείας, ο Παναγιώτης Φασούλας έχασε και αρκετά χρήματα σε ατυχείς επενδύσεις, με την ολοκληρωτική καταστροφή να έρχεται με το κραχ του 2008. Το θετικό για εκείνον και την οικογένειά του είναι πως τα πράγματα έχουν αρχίσει και βελτιώνονται.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *