Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο

177Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο έβγαλε στο “σφυρί” αρκετά από τα κομμάτια του παλιού Ολυμπιακού σταδίου της πόλης.

Tην ησυχία τους δεν μπορούν να βρουν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο αφού οι αντιδράσεις για το κόστος κατασκευής του νέου σταδίου, αλλά και για τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις είναι μεγάλες.

Στην προσπάθειά τους να κατευνάσουν λίγο τα πνεύματα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια διπλή κίνηση η οποία θεωρούν ότι θα βοηθήσει σημαντικά στην εικόνα των έργων.

Αποφάσισαν να βγάλουν στο “σφυρί” ένα σημαντικό κομμάτι του παλιού Ολυμπιακού σταδίου με στόχο να εξοικονομήσουν χρήματα και να μειώσουν το κόστος κατασκευής. Σύμφωνα με την αφίσα που θα δείτε και πιο κάτω προς πώληση έχουν τεθεί πέντε ήδη καθισμάτων, δάδες αλλά και άλλα αντικείμενα που έχουν πάνω την επιγραφή του Ολυμπιακού σταδίου και το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το πιο ακριβό αντικείμενο που είναι προς πώληση είναι οι θέσεις των επισήμων οι οποίες κοστολογούνται με 250.000 γιεν δηλαδή περίπου 1.800 ευρώ.

Την ίδια ώρα 15.000 καθίσματα θα δοθούν σε περιοχές που επλήγησαν από τσουνάμι και το σεισμό του 2011. Ανάμεσα στις περιοχές που θα πάρουν κάποια από αυτά τα καθίσματα είναι και το Κιτακάμι (της επαρχίας του Ιουάτε) το οποίο θα διοργανώσει και αγώνες το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά ο σχετικός πίνακας με τα αντικείμενα που είναι προς πώληση:

177+

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *