Πόλεις αλλοδαπών μέσα στις πόλεις μας θα φτιάξει η κυβέρνηση – Εκτός ελέγχου η λαθρομετανάστευση

1Τη στιγμή που ο μέσος πολίτης βρίσκεται στο πρόθυρα της εξαθλίωσης, ενδεχομένως κάποιοι να τα έχουν ξεπεράσει, η κυβέρνηση πιστή στο δόγμα του πρώτα ο ξένος και μετά ο Έλληνας σπεύδει να εξυπηρετήσει αλλότρια συμφέροντα δημιουργώντας δύο νέες πόλεις μέσα στις πόλεις.

Έτσι, κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εχθές για το «προσφυγικό» συμφωνήθηκε η δημιουργία δύο κέντρων αλλοδαπών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που θα φιλοξενούν από 10.000 άτομα και τα οποία και θα δέχονται τους «ταυτοποιημένους» αλλοδαπούς, δηλαδή αυτούς που κατά τις ελληνικές αρχές έχουν ταυτοποιηθεί χωρίς βέβαια τα πραγματικά τους στοιχεία να είναι αυτά.

Η δημιουργία και λειτουργία αυτών των κέντρων υποτίθεται ότι θα εξυπηρετεί το «μηχανισμό» της εσωτερικής μετεγκατάστασης στην Ευρώπη, τα αποτελέσματα του οποίου τα είδαμε στις 4 Νοεμβρίου, με τη μετεγκατάσταση από την Ελλάδα στο Λουξεμβούργο του «εκπληκτικού» αριθμού των 30 προσφύγων.

Η πραγματικότητα βέβαια είναι κατά πολύ διαφορετική. Το πλαφόν των 10.000 ατόμων θα ξεπεραστεί πολύ σύντομα με αποτέλεσμα οι 10.000 να γίνουν 100.000 σε ένα χρόνο.

Το πρόγραμμα «μετεγκατάστασης» θα ατονήσει (κάτι που άλλωστε θέλουν όλες οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ) προκειμένου οι αλλοδαποί να παραμείνουν στην Ελλάδα.

Σύντομα τα κέντρα αυτά θα μετατραπούν σε πυρήνες συγκέντρωσης αλλοδαπών μουσουλμάνων από όπου θα διοχετεύονται σε όλη τη χώρα. Άλλωστε ο καθένας θα είναι ελεύθερος να τα εγκαταλείπει όποτε το θελήσει.

Ο Α. Τσίπρας ζήτησε «να βοηθήσουμε ενωμένοι αυτούς τους ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν υπαρξιακό ζήτημα ζωής και θανάτου»(!).

Βέβαια αυτό που δεν γνωρίζει ο πρωθυπουργός πέρα από τη Λέσβο και τη Μυτιλήνη είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο «υπαρξιακό πρόβλημα» καθώς στην Τουρκία και δη στα δυτικά παράλια δεν υπάρχει κανένας πόλεμος αυτό το χρονικό διάστημα τουλάχιστον, για να απειλείται η ζωή τους.

Και όχι μόνο δεν υπάρχει κανένας πόλεμος αλλά τα κατευθυνόμενα κύματα λαθρομεταναστών αναχωρούν λόγω του «υπαρξιακού» τους προβλήματος από μια χώρα με ΑΕΠ 806 δισ.$, ρυθμό ανάπτυξης 3,8% και δείκτη ανεργίας 9,8% για να φτάσουν σε μια χώρα με ΑΕΠ 237 δισ. $ ύφεση 3,7% το 2013 και 1,9% το 2014, ανεργία 28% και όπου σύντομα θα είναι εγκλωβισμένοι σε αυτή!

Ας του εξηγήσει κάποιος επιτέλους ότι η «υπαρξιακή» αναζήτηση του επιδόματος ή του δωρεάν σπιτιού στη Γερμανία δεν μπορεί να περνά μέσα από την Ελλάδα.

pronews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *