Ρόδος: Η μεγάλη ανατροπή στον βιασμό μαθήτριας από οικοδόμο – Τα μηνύματα που έφεραν τα πάνω κάτω!

1Νέα δίωξη σε βάρος 52χρονου οικοδόμου, με την υπόθεση να γίνεται θέμα συζήτησης τόσο στην τοπική κοινωνία της Ρόδου, όσο και στο διαδίκτυο…
Αρχίζει ξανά την ερχόμενη Παρασκευή, μετά την άσκηση νέας δίωξης σε βάρος ενός 52χρονου οικοδόμου, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, η ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση των καταγγελιών δύο ανηλίκων, που υποστηρίζουν ότι τις υποχρέωνε σε ακόλαστες πράξεις μαγνητοσκοπώντας με το κινητό του τηλέφωνο, τα όσα βίωναν. Ο κατηγορούμενος, που έχει αφεθεί ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης συναναστροφής του με τις δύο ανήλικες και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ, αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες, δηλώνοντας θύμα των δύο ανηλίκων.

Ο κατηγορούμενος, υπέβαλε μάλιστα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία, ενώ στρέφεται και κατά των γονέων τους, υποστηρίζοντας ότι ηθικός αυτουργός της εις βάρος του σκευωρίας είναι ο πατέρας της πρώτης!

Ο 52χρονος παρουσίασε, μεταξύ άλλων, κατάθεση της ανήλικης, που ομολογεί ουσιαστικά ότι ήταν εκείνη που τον φλέρταρε και ανέπτυξε ελεύθερη σχέση μαζί του. Ερχόντουσαν σε επαφή και ενώπιον φίλων της, ενώ υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να καταθέσει σε βάρος του γιατί φοβόταν ότι θα την χτυπήσει. Το ίδιο κατέθεσε ουσιαστικά και η φίλη της!
Ο 52χρονος έχει εξασφαλίσει εξάλλου μέσω μιας τρίτης ανήλικης αποκαλυπτικά μηνύματα της πρώτης καταγγέλλουσας, με τα οποία ομολογείται ότι τα όσα κατατέθηκαν σε βάρος του είναι ψέματα.

Θυμίζουμε ότι σε μηνύματα της ανήλικης, ομολογείται σε φίλη της ότι αισθάνεται τύψεις για τα όσα κατήγγειλε σε βάρος του διότι δεν ευσταθούν, αποκαλύπτει ότι έχει ενημερώσει σχετικά τους γονείς της και επιπλέον αναφέρει ότι είναι στις προθέσεις της, να τον αποκαταστήσει με νέα της κατάθεση.

Ο κατηγορούμενος φέρεται επιπλέον να έχει σειρά μηνυμάτων της ίδιας ανήλικης προς τον ίδιο, στον προσωπικό του ιστότοπο στο Facebook, σε ανύποπτο χρόνο, στα οποία φέρεται να τον πολιορκεί αλλά και φωτογραφικό υλικό και αναρτήσεις από το οποίο φέρεται να προκύπτει ότι την επομένη της καταγγελίας σε βάρος του, διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο.

Πηγή: dimokratiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *