Τα πιο βρώμικα εστιατόρια που ανήκουν σε διάσημους!

83Όταν οι διάσημοι θέλουν να επεκταθούν στον χώρο των επιχειρήσεων, πολλές φορές ανοίγουν δικά τους εστιατόρια – άλλοι πιο γκουρμέ και άλλοι πιο απλά.

Το βασικό όμως για ένα εστιατόριο είναι η καθαριότητα. Ας δούμε ποιοι 10 διάσημοι δεν φημίζονται για την καθαριότητα των μαγαζιών τους.

10. Ο Pete Wentz, μπασίστας της μπάντας Fall Out Boy, έχει το club «Angels & Kings» στο Σικάγο, το όποιο έχει δεχτεί αρκετές φορές καταγγελίες για την υγιεινή του.

9. H Britney Spears και τα εστιατόριά της «Nyla» στη Νέα Υόρκη και τη Λουιζιάνα έχουν δεχτεί πολλές καταγγελίες για παραβίαση των κανόνων υγιεινής, αλλά και κακές κριτικές για το φαγητό.

8. Το εστιατόριο του Justin Timberlake, «Southern Hospitality», έπιασε 78% σκορ, στο τεστ καθαριότητας.

7. To «RPM Italian», της Giuliana και του Bill Rancic, δέχτηκε πολλές καταγγελίες για βρωμιά, από τον τρόπο διατήρησης των τροφίμων, μέχρι τις αντλίες των αναψυκτικών. Οι ίδιοι δήλωσαν πως θα συμμορφωθούν.

6. Το «Dogwood» του Brad Womack, όπως φαίνεται ήταν υπερβολικά βρώμικο, γι’ αυτό και έκλεισε, με σκορ στο τεστ υγιεινής μόλις 68%.

5. Σκάνδαλο για το εστιατόριο «Barbecoa» του Jamie Oliver, που είχε κλείσει για 24 ώρες για λόγους καθαριότητας.

4. Η Lisa Vanderpump, όπως φαίνεται είχε μέχρι και τρωκτικά στο εστιατόριό της, ενώ είχε παραβιάσει τους 90 από τους 100 κανονισμούς υγιεινής. Η ίδια βέβαια, ακόμα αρνείται τα πάντα για την κατάσταση του «Villa Blanca».

3. O Donald Trump βρέθηκε με ληγμένα τρόφιμα 2 εβδομάδων και έτσι το «Trump Steackhouse» έκλεισε, όμως τρεις ώρες μετά το θέμα λύθηκε και το μαγαζί ξανάνοιξε με βαθμό Α.

2. Το εστιατόριο της Gladys Knight, «Chickens and Waffles», δεν ήταν και πολύ δυνατό χτύπημα βρωμιάς για τους επιθεωρητές της Ατλάντα, οι οποίοι το βαθμολόγησαν με 86%.

1. Η Lady Gaga μπορεί να μετράει άλλη μια πρωτιά εδώ, αυτήν του πιο βρώμικου εστιατορίου, καθώς τρωκτικά εθεάθησαν να τρέχουν μέσα στο «Joanne Trattoria» της Νέας Υόρκης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *