«Τα τιμολόγια των εμπρηστών κόπηκαν στην εταιρεία Dimera»

Σύμφωνα με αποκάλυψη αθλητικής εκπομπής τα άτομα που ευθύνονται για τους εμπρησμούς στα αυτοκίνητα των Λουτσέσκου και Ευαγγελόπουλου είχαν κόψει τιμολόγια στην εταιρεία Dimera.

Η εκπομπή Δίκη στον ΣΚΑΪ παρουσίασε ένορκη κατάθεση από υπάλληλο ταξιδιωτικού πρακτορείου σχετικά με τα άτομα που βρίσκονται πίσω από τους εμπρησμούς των αυτοκινήτων των Λουτσέσκου και Ευαγγελόπουλου (σ.σ. ο δεύτερος είναι ο γνωστός μάνατζερ) το 2015. Σε αυτήν αναφέρεται πως είχαν κόψει τιμολόγια στην εταιρεία Dimera, συμφερόντων Σαββίδη.

Η σχετική κατάθεση, όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή Δίκη στον ΣΚΑΪ, αναφέρει: «Μου ζητήθηκε από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου να πραγματοποιήσω κράτηση στο όνομα (σ.σ. αναφέρει άτομο αρμενικής καταγωγής) και σε ένα άλλο άτομο για δύο διανυκτερεύσεις στις 13/10/2015 και στις 14/10/2015. Δηλαδή οι διαμένοντες στο δωμάτιο θα αναχωρούσαν στις 15/10/2015 όπως και έγινε. Το ξενοδοχείο στο οποίο κανόνισα να διαμένουν οι πελάτες ήταν το «Athens Habitat», γιατί τους εξυπηρετούσε η περιοχή που βρίσκεται. Τα τιμολογία για τις ανωτέρω διανυκτερεύσεις των πελατών μας αρχικά κόπηκαν για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο ακυρώθηκαν χωρίς να θυμάμαι για ποιο λόγο και κόπηκαν νέα τιμολόγια για τις συγκεκριμένες διανυκτερεύσεις στην εταιρία ‘Dimera’ απ’ όπου και πληρώθηκαν».

gazzetta.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *