Τηλεοπτικό παρασκήνιο: Πού πάει ο Μουτσινάς και ποιος ψάχνει για μάγειρα

71– Σήμερα η οντισιόν για να βρεθεί ο μάγειρας στο πρωινό του Μega. Σιγά σιγά συμπληρώνεται η ομάδα για το «Πρωινό μου». Πάντως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν θα είναι στο πάνελ θα έχει δική του ενότητα.

– Το know us better. Αύριο στις έντεκα το πρωί η πρώτη μεγάλη σύσκεψη για την ομάδα που θα στελεχώνει το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκoρδά (εννοείται) θα είναι παρόντες και θα συστήσουν τα νέα μέλη της ομάδας (Αρη Καβατζίκη, Κώστα Δόξα) στα παλιά.

– Στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής για το Your Face Sounds Familiar θα καθίσει τελικά ο Νίκος Μουτσινάς. Ευτυχώς γιατί τα σχόλιά του θα έχουν πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον.

– Και επειδή η μαγειρική, ως γνωστόν, πουλάει, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα συνεργαστεί με την εκπομπή «Joy» στο Μega. Θα επισκέπτεται από εστιατόρια μέχρι και καντίνες, θα δοκιμάζει on camera και μετά θα μας δείχνει και τις συνταγές! Μάλλον φέτος θα μάθουμε πώς να φτιάχνουμε το αυθεντικό βρώμικο. Μιαμ!

– Πάμε όλοι στο Βρεττό, αυτό είναι το σύνθημα. Όλος ο Alpha θα περάσει σήμερα από το studio του Κωνσταντίνου Βρεττού στα Μελίσσια καθώς εκεί θα πραγματοποιηθεί η ετήσια φωτογράφηση ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του ομίλου. Η έκπληξη της φετινής χρονιάς είναι ένα backstage video – στο οποίο θα δούμε τα «αστέρια» του Alpha πριν και μετά τη φωτογράφηση.

– Τώρα εξηγείται γιατί βλέπουμε συνέχεια τη Μαρία Μπεκατώρου να μας ενημερώνει μέσα από το instagram κάθε πότε πάει και με ποιον πάει βέβαια, στο «Parlor» (πρόκειται για καφέ στην Νέα Σμύρνη). Γιατί είναι μέτοχος ο σύζυγος. Καλές δουλειές να έχετε.

 

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *