Τι είναι επιτέλους αυτό το Netflix και γιατί τους έχει πιάσει όλους υστερία στα social media

1Τι είναι το Netflix
Το Netflix: πρόκειται για… μια αμερικανική υπηρεσία video streaming, μια πλατφόρμα που πλέον θα δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα. Είναι ένας πάροχος video streaming on-demand.

Πότε Ιδρύθηκε
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 και τα κεντρικά της είναι στην Καλιφόρνια. Η συνδρομητική υπηρεσία ξεκίνησε το 1999. Έως το 2009, το Netflix παρείχε μια συλλογή 100,000 ταινιών DVD και είχε περάσει τα 10 εκατομμύρια συνδρομητών.

Αυτοί αυξήθηκαν με απίστευτους ρυθμούς οι συνδρομητές του και έχουν φτάσει τα 70 εκατομμύρια! Εμείς την μάθαμε από το “House of cards”. Μπορείτε επίσης να δείτε σειρές όπως το Marvel’s Daredevil, Marvel’s Jessica Jones, Narcos, Marco Polo και πολλές ακόμα.

Θα μπορείτε να τα δείτε από την οθόνη του υπολογιστή σας, του tablet, του smartphone και φυσικά από την τηλεόρασή σας χωρίς να χρειάζεται να τις κατεβάσετε παράνομα ή να περιμένετε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι να αγοράσει τα δικαιώματά τους.

Πόσο κοστίζει
Ο πρώτος μήνας στην υπηρεσία του Netflix είναι δωρεάν και στη συνέχεια θα πρέπει να πληρώνει μηνιαία συνδρομή από 7.99€ έως και 11.99€.

Τι παίζει με τους Ελληνικούς υπότιτλους
Για την ώρα όλες οι σειρές και οι ταινίες έχουν μόνο αγγλικούς υπότιτλους, όμως αφού έγινε η αρχή δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να δούμε και ελληνικούς υπότιτλους.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *