«Τουνάμι» από τις γυμνές φωτογραφίες της Τούνη του My Style Rocks (φωτό)

Το φαινόμενο Τούνη φαίνεται θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό! Τι κι αν άλλη ήταν η νικήτρια του My style Rocks, η Ιωάννα Τούνη έχει σαρώσει ως άλλο τουνάμι το διαδίκτυο.

Ο ανδρικός πληθυσμός παραληρούσε τα απογεύματα με τις σέξι εμφανίσεις της Ιωάννας. Η δημοσιότητα όμως έχει και τα αρνητικά της αφού αγνωστος άντρας έφτιαξε ένα ψεύτικο λογαριασμό στα social media και δημοσίευσε γυμνές της φωτογραφίες.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό YOU και αναφέρθηκε σε αυτό βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους. Διέψευσε πως είναι αυτή στις εν λόγω εικόνες και υποστήριξε ότι πρόκειται για προϊόν μοντάζ.

Εάν δεν κάνω λάθος έχετε το ίδιο τατουάζ με την κοπέλα.

“Βασικά είναι το τατουάζ μου, αλλά το φώτοσοπ είναι το πιο εύκολο πλέον, αφού με έχω δει ως εικόνισμα, ως “Οσία Τούνη” μέχρι και τα μούτρα μου στο σώμα της Καρντάσιαν. Δεν είναι καμία τρελή τέχνη να πάρεις κάτι και να το βάλεις κάπου. Για να κάνει κάποιος “κλικ” θα μπορούσε να κάνει τα πάντα. “

Υπάρχει κάποιος άνθρωπος στην ζωή σου που αισθάνεσαι ότι θέλει να σου κάνει κακό;

“Υπάρχουν σίγουρα πολλοί άνθρωποι που θέλουν να μου κάνουν κακό! Όπως και άλλοι που θέλουν να μου κάνουν καλό! Δεν πιστεύω ότι κάποιος πρώην μου που θα είχε πιθανόν κάποιο τέτοιο υλικό θα το διέρρεε για να μου κάνει κακό.”

 

Από σεβασμό στην προσωπικότητα της δεν δημοσιεύουμε τις γυμνές φωτό, αλλά μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από άλλες σέξι φωτογραφίσεις της

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *