Το άγνωστο ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΖΩΗΣ του Τερλέγκα: ΒΡΗΚΕ το ΓΙΟ του μετά απο 25 χρόνια!

1Ένα πακέτο ζωής διαφορετικό από όλα τα άλλα σε μια αλήθεια που αποκαλύφτηκε στον τραγουδιστή,25 χρόνια ποτέ,γνωρίζοντας για πρώτη φορά τον γιο του!

Η αποκάλυψη του μυστικού ήταν συγκλονιστική και άκρως συγκινητική. Μια αλήθεια που είχε καλά «φυλακιστεί» 25 ολόκληρα χρόνια στο σκοτάδι. Ένας μεγάλος έρωτας πριν απο δεκάδες χρόνια αλλά και ένας χωρισμός που πήρε μαζί του το «μυστικό» και έφυγε εκτός Ελλάδος!
Με τον Βασίλη Τερλέγκα να αγνοεί ότι αυτή η γυναίκα κυοφορούσε τον καρπό του έρωτά τους. Δεκάδες χρόνια μετά θα αποκαλυπτόταν η αλήθεια. Με το νεαρό αγόρι να μαθαίνει όπως δικαιωματικά του αξίζε την αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του… Και δεν ήταν αυτός που του είχαν πει, η μητέρα του, η γιαγιά και ο παππούς του που τον λάτρεψαν όσο τίποτα στο κόσμο. Ώσπου ήρθε η μεγάλη στιγμή να έρθει στην Ελλάδα και να γνωρίσει για πρώτη φορά τον βιολογικό του πατέρα.
Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του, ο Βασίλης Τερλέγκας φανερά συγκινημένος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έχασε τόσο χρόνο με το γιο του. Πατέρας και γιος που σφίχτηκαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά ο ένας του άλλου, έκλαιγαν σαν μικρά παιδιά. Προσπαθώντας να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο. Όσοι έχουν δει τον Νίκο κάνουν λόγο ότι μοιάζει στο πατέρα του σαν δυο σταγόνες νερό. Έχοντας κληρονομήσει και το μουσικό γονίδιο. Τα δύο άλλα αγόρια του τραγουδιστή, οι δυο του γιοι του απο το δεύτερο γάμο του, αγκάλιασαν τον μεγάλο τους αδερφό με πολύ αγάπη.
Της Σπυριδούλας Κάμπου

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *