Τρόμος στη Στοκχόλμη: Φορτηγό έπεσε σε πλήθος. Τρεις Νεκροί και οκτώ τραυματίες

Βαρύ όχημα έπεσε πάνω σε ανθρώπους σε πολυσύχναστη περιοχή της σουηδικής πρωτεύουσας. Η σουηδική τηλεόραση κάνει λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς και οκτώ τραυματίες.

Φορτηγό έπεσε επάνω σε ανθρώπους το μεσημέρι της Παρασκευής, σε δρόμο στο κέντρο της Στοκχόλμης, σκοτώνοντας όπως όλα δείχνουν τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους οκτώ. Νωρίτερα, πληροφορίες της υπηρεσίας ασφαλείας της χώρας, έκαναν λόγο για τουλάχιστον δύο νεκρούς. Το περιστατικό που οι αρχές ερευνούν αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, συνέβη σε πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Πληροφορίες άλλωστε που μεταδίδει σουηδικό ραδιόφωνο, επιβεβαιώνουν τον αριθμό των νεκρών, ενώ από πολύ νωρίς αναφέρονται και πυροβολισμοί, πέραν της εφόδου με το φορτηγό. Οι αρχές απέκλεισαν άμεσα το κέντρο της πόλης προκειμένου να διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό.
Το περιστατικό θυμίζει Νίκαια και Βερολίνο
Αξιωματικός της αστυνομίας κάνει λόγο για έναν ύποπτο, που βρίσκεται στα χέρια των αρχών για την υπόθεση. Όπως είπε, πρόκειται για ένα περιστατικό που έχει επαναληφθεί στην Ευρώπη, γεγονός που οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα ότι είναι πιθανό να μιλάμε για ένα νέο τρομοκρατικό χτύπημα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *