Τσαμπουκάς με Θώδη σε πανηγύρι στην Ηλεία

1Μπορεί στις πόλεις και ιδιαίτερα στην Αθήνα τα πανηγύρια να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία, σε ένα χωριό όμως μπορεί να αποτελεί το γεγονός της χρονιάς.

Οι άνθρωποι περιμένουν πως και πως να φτάσει η μέρα να κάνουν το πανηγύρι στο χωριό τους και συνήθως προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό.

Έτσι και στο Κλήμα Ηλείας. Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν και συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου, κανόνισαν για εξτρά εμφάνιση στο χωριό τους την Έφη Θώδη-η οποία άλλωστε έτσι έγινε γνωστή και υποτίθεται είναι μάστερ του είδους.

Η τραγουδίστρια ωστόσο φέρεται πως ως «φίρμα» αποφάσισε να εμφανιστεί 1 μόνο φορά όλο το βράδυ, να πει 2-3 τραγουδάκια και πάνω που άναψε το κέφι να σταματήσει και να ζητήσει απλώς τα λεφτά της για να αποχωρήσει.

Εκεί βέβαια ήταν που μαζί με το κέφι άναψαν και τα αίματα. Η ίδια ζήτησε 1500 ευρώ γι΄αυτή της την εμφάνιση τα οποία φυσικά και δεν πήρε παρά το γεγονός πως αυτό ήταν το ποσό που είχε συμφωνηθεί. Βέβαια άλλα είχανε συμφωνηθεί και για την εμφάνιση της τα οποία η ίδια δεν τήρησε με αποτέλεσμα να βολευτεί με 900 ευρώ- που μεταξύ μας και πολλά της έδωσαν.

Όλοι δυσαρεστήθηκαν καΘώς δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο με τη συγκεκριμένη. Κρίμα γιατί σιγά σιγά με τη συμπεριφορά της έχει καταφέρει να διώξει ακόμα και τους τελευταίους που συνέχιζαν να την ακούνε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *