Φιλοξενία έναντι… υψηλού τιμήματος

33Ένας 46χρονος από το Ιράκ συνελήφθη προχθές από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης- Αγίου Παύλου, ο οποίος προσέφερε… φιλοξενία μέσω σχετικού διαδικτυακού προγράμματος έναντι… υψηλού τιμήματος όπως αποδείχθηκε από την αστυνομική έρευνα.
Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών», «Ψευδορκία» και παράβαση του Νόμου «περί όπλων».
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 46χρονος, στις 17 και 18 Αυγούστου εισήλθε σε δωμάτιο του σπιτιού του, όπου φιλοξενούσε μια 24χρονη από την Πολωνία και αφαίρεσε τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες, την επόμενη ημέρα μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Άνω Πόλης- Αγίου Παύλου και προέβη σε ψευδή καταγγελία που αφορούσε υποτιθέμενη διάρρηξη της οικίας του από αγνώστους.
Με τον ίδιο τρόπο, ένα μήνα αργότερα, ο 46χρονος αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, τα οποία εντόπισε σε τσάντα εντός δωματίου όπου φιλοξενούταν 28χρονη Πολωνέζα μαζί με τη μητέρα της.
Στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, στην οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο και 1.500 μεταλλικά ασημένια σφαιρίδια, τα οποία κατείχε παράνομα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
(zougla)

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *