ΧΑΣΤΟΥΚΙ στην Αγκυρα από τουρκάλα ιστορικό: Διεξάγουμε γενοκτονία όπως εκείνη των Αρμενίων το 1915

1Στρατής Μαζίδης

Μια δύναμη που θεωρεί ότι οι Κούρδοι είναι ένας εσωτερικός εχθρός κυβερνά σήμερα στην Τουρκία, δήλωσε η διάσημη τουρκάλα ιστορικός, Ayşe Hur.

Η Hur σχολίασε σχετικά την πολιτική των τουρκικών αρχών και την επιχείρηση που διεξάγεται σε περιοχές της Τουρκίας όπου υπάρχει έντονο (ή και πλειοψηφεί) το κουρδικό στοιχείο στεκόμενη στην αποστροφή τουΑχμέτ Νταβούτογλο ότι «θα καθαρίσει κάθε σπίτι» λέγοντας πως πρόκειται για ορολογία μαφίας και ότι εμπεριέχει είναι μια ορολογία μαφία και περιέχει έναν υπαινιγμό γενοκτονίας:

“Οι εξελίξεις που διαδραματίζονται σήμερα [στην Τουρκία] είναι παρόμοιες με τη Γενοκτονία των Αρμενίων το 1915” δήλωσε η Ayşe Hur και συμπληρώνει:

“Το 1915, οι Αρμένιοι ήταν επίσης σε μια κατάσταση πολιτικής αφύπνισης και έκαναν πολιτικά αιτήματα. Η αφύπνιση αυτήέληξε με την απέλαση και την γενοκτονία”.

Τα χαστούκια που δέχεται η Αγκυρα είναι πράγματι ηχηρότατα και από αρκετές κατευθύνσεις. Πάρα ταύτα συνεχίζει να διεξάγει για την ώρα έναν ολοκληρωτικό πόλεμο καταστρέφοντας υποδομές και εξαφανίζοντας πόλεις από το χάρτη όπως έχουμε παρουσιάσει μέσα από πολλά δημοσιεύματα στη Freepen.gr. Ωστόσο κάποιοι τούρκοι διαβλέπουν τι θα ακολουθήσει και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.
freepen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *