Όλα όσα αποκάλυψε η Τάμτα για την σχέση της με τον Κασιδόκωστα

1H Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας, από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ μετρούν ήδη ενάμιση χρόνο σχέσης και μερικούς μήνες…
συγκατοίκησης και η Τάμτα μίλησε στο περιοδικό «People» για τη σχέση τους.

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που ανυπομονεί να φορέσει νυφικό. Δεν είναι ο καημός μου να ντυθώ νύφη. Και το να κάνω οικογένεια δεν είναι στα σχέδιά μου. Μπορεί να ακούγεται λίγο εγωιστικό, αλλά δεν το έχω σκεφτεί γιατί έχω ήδη ένα παιδί και σε αυτόν τον τομέα νιώθω πληρότητα», αποκάλυψε η τραγουδίστρια και συνεχίζει: «δεν μπορείς να καθορίσεις τα πράγματα μέσα σε κάποιους μήνες. Θεωρώ πως είναι νωρίς για να επιβεβαιώσω κάτι. Σίγουρα υπήρχε μια σωστή βάση για να ξεκινήσει η σχέση. Τώρα, πού θα με οδηγήσει όλο αυτό και πώς θα εξελιχτεί κανείς δεν το ξέρει. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ καλά κι αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό. Δεν θα αναρωτηθώ τι θα συμβεί στην πορεία».

«Τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρξε κάτι σημαντικό στη ζωή μου. Δεν υπήρξε κάτι που να προλάβει να βγει προς τα έξω», σημείωσε η Τάμτα στο περιοδικό ενώ αναφέρθηκε και στο κυνηγητό από τους παπαράτσι που δεν είναι το καλύτερό της.

Πηγή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *