Όταν όλοι οι άλλοι το 2028 θα έχουν διαστημόπλοια εμείς θα έχουμε…f-16 αναβαθμισμενα !

Πόσο πιό βλάκες άχρηστοι ηλίθιοι και ΑΜΑΘΗΣ είναι οι πολιτικοί της Ελλάδας ;;;; Εδώ πλέον ενα κινιτό θεωρείται για πέταμα μετά απο 6 μήνες λόγο ξεπερασμένης τεχνολογίας,και η Ελλάδα μετά απο 10 χρόνια θα πάρει τα αναβαθμησμένα f-16 που θα είναι..για φτύσιμο !!
Ειναι πλέον ξεκάθαρο οτι οπλικά συστήματα που ειναι για πέταμα της αμερικάνικης πολεμικής βιομηχανίας και της γαλλικής βιομηχανίας ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΥΓΚΑ !
ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ αλλά που να το κάνετε όταν όλοι σας είσαστε πουλημένα τομάρια λιμοκοντόροι πολιτικοί !
Δεν μπορεί ρε πούστη μου κάποια στιγμή θα κυβερνήσει ΕΛΛΗΝΑΣ σε αυτόν τον τόπο και τότε να δούμε που στο διάολο θα τρέξετε να χαθείτε !
Το πρώτο από τα F-16 που θα αποτελέσει και το “testbed” για την αναβάθμιση των υπολοίπων αναμένεται να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ εντός του Καλοκαιριού.
Με βάσει το υπάρχον χρονοδιάγραμμα από το 2021 και μετά θα γίνεται η παράδοση 10 έως 12 αεροσκαφών το χρόνο στην ΠΑ. Το πρόγραμμα, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο Π.Καμμένος αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2028. Labels Άρθρα, Ξυπνήστε Ρε Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *