Ηράκλειο: Ανακοίνωση της Γραμματείας του ΠΑΜΕ για τον εργάτη που πέθανε από καυστική ποτάσα

hrakleio-potasaΆλλος ένα νεκρός εργάτης στο βωμό του κέρδους των εργοδοτών τονίζει σε ανακοίνωση της η γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ για τον εργάτη που υπέκυψε από καυστική ποτάσα σε οινοποιείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 41χρονος εργάτης από την ΕΑΣΗ που πάλευε παλικαρίσια εδώ και μέρες στο ΚΑΤ, έπειτα από το εργατικό “ατύχημα” στις 26/08/2014. Ο συνάδελφος ήταν ένας από τους τέσσερεις άτυχους εργάτες που περιλούστηκαν με καυστική ποτάσα κατά τη διάρκεια καθαρισμού των δεξαμενών.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους υπεύθυνους που έστειλαν στον θάνατο ένα εργάτη και άλλους 3 στο νοσοκομείο να παλεύουν για τη ζωή τους.

ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σε όλους τους χώρους δουλειάς με ευθύνη της κυβέρνησης και της εργοδοσίας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΚΗ να συνεδριάσει άμεσα με αποκλειστικό θέμα το συγκεκριμένο περιστατικό και να προκηρύξει απεργία στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου (ΕΑΣΗ).

Η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ εκφράζει την οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού συναδέλφου μας και θα στηρίξουμε σε ότι χρειαστεί την οικογένεια του θανόντα αλλά και τις οικογένειες των συναδέλφων που βρίσκονται στο νοσοκομειο.

πηγη http://www.902.gr/

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *