13χρονος «τα χώνει» άγρια στον Ομπάμα: “Είστε αδαής, ανίκανος και εκτός πραγματικότητας”[video]

1Ένας νεαρός μαθητής δημοσίευσε ένα επικό βίντεο ζητώντας από τον πρόεδρο των ΗΠΑ να…
πει ποιες είναι οι πραγματικές προτεραιότητες του και επεσήμανε μια σειρά από σκληρές αλήθειες.

Ο 13χρονος CJ Pearson από τη Τζόρτζια, εστιάζει στο ότι ο Ομπάμα κάλεσε έναν μουσουλμάνο φοιτητή στο Λευκό Οίκο αφότου αυτός συνελήφθη στο Τέξας για την κατασκευή ενός ρολογιού, το οποίο αξιωματούχοι αρχικά νόμιζαν ότι ήταν βόμβα.

Αποκαλώντας τον Ομπάμα «αδαή», «ανίκανο» και μη ικανό να αντιληφθεί την πραγματικότητα, ο Pearson σημειώνει ότι ενώ το παιδί πήρε μια ανοικτή πρόσκληση από τον Ομπάμα, οι οικογένειες των αστυνομικών που πυροβολούνται και εκείνων που σκοτώθηκαν από τους παράνομους μετανάστες απλώς αγνοούνται.

«Κύριε Πρόεδρε, όταν η Κέιτ Steinle πυροβολήθηκε από έναν λαθρομετανάστη δεν κάνατε τίποτα – δεν τηλεφωνήσατε στην οικογένεια ή τους καλέσατε στο Λευκό Οίκο. Είναι αυτό εντάξει? Δεν νομίζω, κύριε Πρόεδρε», αναφέρει ο Pearson.

«Και για να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο, κύριε Πρόεδρε, όταν αστυνομικοί σκοτώνονται, δεν καλείτε τις οικογένειές τους στο Λευκό Οίκο. Ποτέ δεν το κάνατε», προσθέτει ο Pearson.

«Αλλά όταν ένας μουσουλμάνος φτιάχνει ένα ρολόι; Ω, έλα. Τι είναι αυτός ο κόσμος που ζείτε;» ρωτάει τον πρόεδρο.

«Ξέρετε, όταν έγιναν οι πυροβολισμοί στην Chattanooga, σας πήρε περισσότερο χρόνο για να χαμηλώσετε τη σημαία από ό, τι σας πήρε για να ανάψετε το Λευκό Οίκο σε χρώματα του ουράνιου τόξου, μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων», δήλωσε επίσης.

«Και νομίζετε, κύριε Πρόεδρε, ότι πρόκειται να σας σεβαστών, αν δεν σέβεστε τους γενναίους άνδρες και γυναίκες και αθώους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της ανικανότητας σας. Κουράστηκα από αυτό και ξέρω ότι επίσης και ο αμερικανικός λαός», κατέληξε ο Pearson.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *