7 σταρ του Χόλιγουντ που κυκλοφορούν καθημερινά με το μετρό

Όταν μιλάμε για τη ζωή των celebrities, σίγουρα φανταζόμαστε την πολυτέλεια, τις λιμουζίνες και τα κόκκινα χαλιά. Στην πραγματικότητα, πολλοί…
από αυτούς συνεχίζουν να ζούνε με έναν σχεδόν συνηθισμένο τρόπο.

Επίσης χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, πάνε σε κανονικά καταστήματα και δεν υποφέρουν από τον πυρετό της φήμης.

Δείτε παρακάτω 7 stars που μπορεί να συναντήσει κανείς εύκολα ενώ περπατάει στους αμερικανικούς δρόμους ή χρησιμοποιεί το μετρό.

Rihanna
Η Rihanna γεννήθηκε στα Μπαρμπέιντος σε μια κανονική μεγάλη οικογένεια και ακόμη και η παγκόσμια φήμη δεν άλλαξε την εικόνα της απλής κοπέλας της διπλανής πόρτας. Συχνά επικοινωνεί με τους φίλους της στο διαδίκτυο, θέλει να περνάει ώρες μπροστά στην τηλεόραση, μαγειρεύει εθνικά πιάτα και χρησιμοποιεί δημόσιες συγκοινωνίες.

Anne Hathaway
Χαμογελαστή και γλυκιά, η Anne Hathaway λέει ότι είναι μια απλή κοπέλα μεσαίας τάξης που μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσεϋ και θα παραμείνει έτσι για πάντα. Μπορούμε εύκολα να το πιστέψουμε: η Άννα δεν έχει δείξει ποτέ επιθυμία για πολυτέλεια ή έχει ακουστεί για σταριλίκια. Κυκλοφορεί σχεδόν καθημερινά με το μετρό.

Drew Barrymore
Η φήμη ήρθε για την Drew Barrymore σε μια πολύ νεαρή ηλικία, οπότε η νεαρή ηθοποιός έπρεπε να περάσει από μια σκοτεινή περίοδο. Αλλά κατάφερε να ανακάμψει και τώρα ζει μια μάλλον απλή ζωή. Δημοσιεύει συχνά καθημερινές φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ

Michael Douglas
Ο Michael Douglas φημίζεται για την σαρκαστική του προσέγγιση στη ζωή και φυσικά, για τον εαυτό του. Όταν ερωτάται για τα ταλέντα του, απαντά εύκολα: «Είμαι πολύ καλός στην αλλαγή πάνας». Ο ηθοποιός δεν ενδιαφέρεται πολύ για την πολυτέλεια και συχνά πηγαίνει την κόρη του στο σχολείο με το μετρό.

Katie Holmes
Η Katie Holmes μπορεί να υπερηφανεύεται ίσως για την πιο εκτενή συλλογή φωτογραφιών από το μετρό. Είναι συχνά δυνατό να τη συναντήσει κανείς εκεί, μόνη ή συνοδευόμενη από την κόρη της. Η Katie ζει τη ζωή μιας καθημερινής ηθοποιού από τη Νέα Υόρκη και προτιμά πάντα την ταχύτητα της μετακίνησης και όχι το κύρος των πολυτελών μεταφορών

Jennifer Lopez
Η Jennifer Lopez προέρχεται επίσης από μια συνηθισμένη οικογένεια από μια φτωχή περιοχή του Μπρονξ. Έφτασε στην επιτυχία χάρη στην επιμέλεια και την επιμονή, αλλά ποτέ δεν ξέχασε από πού ξεκίνησε. Η Jennifer ζει με έναν υγιεινό τρόπο, εργάζεται πολύ, δεν πίνει αλκοόλ, υποστηρίζει τα νοσοκομεία για τα παιδιά και ενεργεί ως ακτιβίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Jake Gyllenhaal
Ο Jake Gyllenhaal είναι ένας ενθουσιώδης επαγγελματίας που ενδιαφέρεται περισσότερο για την ικανότητα και το ταλέντο παρά για τις υλικές αξίες. Ο ίδιος λέει ότι είναι καλύτερο να είναι κανείς ένας πολύ καλός καθαριστής πισίνας από ότι ένας μέτριος ηθοποιός, οπότε εργάζεται πολύ σκληρά και μάλιστα μαθαίνει νέες γλώσσες για μερικούς από τους ρόλους του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *