Aφησε εκτός Τσ. Λιγκ τον Ντοσεβί ο Μίτσελ!

αρχείο λήψηςΟι Γκαζαριάν, Φορτούνης, Ντοσεβί και Ολαϊτάν είναι οι παίκτες που κόπηκαν από τον Μίτσελ για την λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ. Από τους τέσσερις αυτούς παίκτες η πιο μεγάλη έκπληξη είναι η απόφαση για τον Ματιέ Ντοσεβί, έναν παίκτη που αναμενόταν να είναι και στα ευρωπαϊκά πλάνα του Μίτσελ, καθώς ξεκίνησε βασικός και στα 2 ματς πρωταθλήματος με Nικη Βόλου και Παναιτωλικό. Δεν έγινε όμως έτσι.

Ο Γκαζαριάν δεν κρίθηκε τόσο απαραίτητος για την Ευρώπη (με τον Μίτσελ να έχει δείξει από την αρχή πως δεν τον υπολογίζει και τόσο), ο Φορτούνης δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ενώ ο Ολαϊτάν δεν έχει μπει σε φούλ προπονητικούς ρυθμούς και είναι ακόμα άγνωστο το πότε θα πάρει το ΟΚ. Από εκεί και έπειτα όλοι οι άλλοι διάθεσιμοι παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι στην λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία και κατατέθηκε ήδη.

Πρόκειται δηλαδή για τους: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Κασάμι, Γιαννούλη, Ντινγκά, Φουστέρ, Σαλίνο, Μανιάτη, Μποτία, Μαζουάκου, Αυλωνίτη, Μήτρογλου, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Σιόβα, Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκος, Αμπιντάλ, Μπουχαλάκη, Αφελάι, Μιλιβόγιεβιτς και Μπενίτες. Όλοι αυτοί οι παίκτες θα είναι στην λίστα Α’. Στην λίστα Β’ τοποθετήθηκαν οι Χουτεσιώτης και Βέργος.

πηγη http://www.gazzetta.gr/

 

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *