Charlie Sheen: HIV, ναρκωτικά, και ενυδατικές κρέμες για λιπαντικό

5Έχουν περάσει λίγες ημέρες από τη δημόσια αποκάλυψη του Charlie Sheen πως είναι οροθετικός και οι αποκαλύψεις για τον διάσημο χολιγουντιανό ηθοποιό δεν σταματούν. Σειρά αυτή τη φορά έχει ο προσωπικός του βοηθός και φίλος Steve Han που αποκαλύπτει μυστικά από την πολυτάραχη ζωή του.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε αρχίσει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο το 2011, χρονιά που έμαθε, όπως αποκάλυψε, ότι είναι οροθετικός. Μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών έπαιζε με ένα μαχαίρι μπροστά σε πληρωμένες πορνοστάρ και φίλους. Χάραξε το πόδι του και άρχισε να τρέχει αίμα. Ένας από τους φίλους του όρμησε κοντά του για να το αγγίξει φωνάζοντας χαριτολογώντας “αυτό είναι αίμα τίγρη, Charlie αυτό είναι αίμα τίγρη”. Ο διάσημος ηθοποιός, όπως θυμάται ο βοηθός του, άρχισε να φωνάζει “μην πιάνεις το αίμα μου, το κατάλαβα”. Ο φίλος του μαζεύτηκε σοκαρισμένος και χωρίς να καταλαβαίνει γιατί αντέδρασε τόσο άσχημα.

Για τον προσωπικό του βοηθό και φίλο Steve Han, που ήταν μάρτυρας στο περιστατικό στα μέσα του 2012, ήταν το πρώτο σημάδι πως κάτι δεν πήγαινε καλά. “Ήταν παράξενη αντίδραση και φάνηκε πραγματικά να ανησυχεί μήπως κάποιος αγγίξει το αίμα του. Ήξερα κατά βάθος ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μπορούσα να το δω στα μάτια του. Σκέφτηκε ότι μπορεί να έχει ηπατίτιδα C ή κάτι παρόμοιο αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα ότι ήταν κάτι τόσο χειρότερο. Ήξερε ότι αντιμετώπιζε κάτι μεγάλο”, σημείωσε σε αποκλειστική συνέντευξη στη Mail Online.

Κρατούσε καλά φυλαγμένο ένα οδυνηρό μυστικό που το είχε εκμηστυρευτεί μόνο σε λίγους ανθρώπους από τον στενό κύκλο του. Ο Steve Han, που άρχισε να εργάζεται για τον Charlie Sheen στις αρχές του 2011 και παρέμεινε υπάλληλός του για 2,5 χρόνια, θυμάται τη στιγμή που του εμπιστεύτηκε το μεγάλο του μυστικό. “Τα έχω σκατ*σει” ήταν η φράση που χρησιμοποίησε όταν είχαν ταξιδέψει στο Cabo, στο Μεξικό, τον Δεκέμβριο του 2012.

“Είμαι θετικός στον HIV” γύρισε και του είπε, ενώ έμοιαζε αδιάφορος. “Σοκαρίστηκα. Ήταν λυπηρό να πρέπει να μου πει κάτι που δεν ήθελε. Ήθελε μόνο να συμπάσχει με τα δικά μου προβλήματα. Ήταν πολύ δυνατός. “Εντάξει, μην κλαις, δεν πεθαίνω. Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα”. Ήθελε να με διαβεβαιώσει πως πήρε τον καλύτερο γιατρό για να τον κουράρει. Για εκείνον δεν είναι θανατική ποινή. Ένιωσα απαίσια. Ήξερα ένα μυστικό που γνώριζαν μόνο λίγοι άνθρωποι στον πλανήτη”. Οι δύο άντρες ήρθαν πολύ κοντά και έκτοτε ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε να διασφαλίζει πως θα παίρνει καθημερινά τα φάρμακά του.

Ποζάροντας με νεαρές θαυμάστριεςΠοζάροντας με νεαρές θαυμάστριες

“Τα χάπια είχαν παρενέργειες. Του έφερναν ναυτία και παρέλειπε γεύματα. Πλήρωνε 1.500 δολάρια την ημέρα για να έχει σεφ και τα γεύματα που έφτιαχνε έμεναν ανέγγιχτα και τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο στο ψυγείο. “Θυμάμαι το πρώτο τεστ αίματος που είχε προγραμματιστεί τον Φεβρουάριο του 2013. Όταν επέστρεψε με τα αποτελέσματα η νοσοκόμα και ο ιός HIV ήταν μη ανιχνεύσιμος, ο Charlie ήταν πολύ χαρούμενος.

Με 4 ηθοποιούς στα γυρίσματα του A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan IIIΜε 4 ηθοποιούς στα γυρίσματα του A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III

Ο Charlie Sheen, όπως αποκαλύπτει, συνέχιζε κανονικά την ξέφρενη ζωή του. Βρισκόταν στα πάρτι που έκανε, αλλά πήγαινε σε άλλο δωμάτιο όταν έρχονταν οι πορνοστάρ στη βίλα του. “Κάποιες φορές έχανε τις εξετάσεις του και καλούσα κάποια νοσοκόμα να έρθει στο ξενοδοχείο που βρισκόμασταν. Ευτυχώς ποτέ δεν έχασε κάποιο από τα χάπια του. Το πρόγραμμά του ήταν τόσο βαρύ που όταν γύριζε το “Anger Management” δεν είχε πολύ χρόνο για τον εαυτό του. Όταν τελείωνε τα γυρίσματα, θα υπήρχε μια κοπέλα να τον περιμένει σπίτι. Δεν πήγαινε πουθενά μέσα στην εβδομάδα και έμενε σπίτι τα Σαββατοκύριακα, παρακολουθώντας μπέιζμπολ”.

Είχε δει τον διάσημο ηθοποιό να παίρνει ναρκωτικά και να πίνει πολύ εκείνη την περίοδο. “Προσπάθησα να μείνω έξω από αυτό. Υπήρχαν κάποιες τρελές στιγμές, αλλά ο Charlie παρέμενε καλός τύπος. Υπήρχαν πορνοστάρ, μερικές φορές και 4, αλλά δεν έκανε σεξ μπροστά στο προσωπικό του”. Ανάμεσα στα άλλα καθήκοντα, ο Han είχε αναλάβει να ψωνίζει και ένα ανορθόδοξο λιπαντικό. “Θα ξόδευα περισσότερα από 200 δολάρια σε θεραπευτικές αλοιφές Aquaphor που συνήθως χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του ξηρού δέρματος. Ο Charlie αγαπούσε την κρέμα και τη χρησιμοποιούσε για λιπαντικό. Τα κορίτσια θα έπρεπε να καλυφθούν με την κρέμα από το κεφάλι μέχρι τα πόδια. Θα έπρεπε να τις πάω και θα γκρίνιαζαν που κολλάνε”.

Ανέφερε πως ήταν εξαιρετικά γενναιόδωρος με τους γύρω του και έδινε μεγάλο ποσά για τα κορίτσια με τα οποία κοιμόταν. “Θα έδινε 20.000 δολάρια και μπορεί να μην έκαναν καν σεξ, αλλά απλά να κάθονται μαζί. Ήταν πολύ γενναιόδωρος με όλους”. Ο Han, που είχε υπογράψει συμφωνητικό, πήρε την άδεια του Charlie Sheen για να μιλήσει στη Mail Online. “Είναι καλά, αλλά λυπάται για τους ανθρώπους που τον πουλάνε και για τις φήμες και τις μισές αλήθειες που κυκλοφορούν”.

Πηγή: Dailymail

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *