Game of Thrones: Μεγάλη φωτιά στα γυρίσματα «αποκάλυψε» την συνέχεια (βίντεο)

Τα γυρίσματα του όγδοου και τελευταίου κύκλου της σειράς ‘Game of Thrones’ στην Ιρλανδία έχουν κάνει εκατομμύρια φανς της σειράς σ’ ολόκληρο τον κόσμο να ψάχνουν για πληροφορίες για την εξέλιξη της ιστορίας. Μία μεγάλη φωτιά όμως φέρεται ν’ αλλάζει τα δεδομένα που θα δουν τα εκατομμύρια των τηλεθεατών παγκοσμίως στους δέκτες τους το 2019.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Ιρλανδίας, ανάστατοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής όπου γίνονται τα γυρίσματα, κάλεσαν την Πυροσβεστική και ανέφεραν πως έβλεπαν «μεγάλη φωτιά». Πράγματι, οι πυροσβέστες έσπευσαν με ισχυρές δυνάμεις στο σημείο, χωρίς όμως τελικά να χρειαστεί να επέμβουν: Η φωτιά ήταν μέρος του σεναρίου και των γυρισμάτων και απολύτως ελεγχόμενη από τους συντελεστές.

Μια φωτογραφία και ένα βίντεο όμως που ανέβηκαν από «γείτονα» στο προφίλ του στο snapchat, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που καιγόταν και αυτό είναι που θεωρείται «μεγάλο spoiler» για το φινάλε της σειράς: Το Winterfell, ο οίκος των Σταρκ, το σπίτι του Τζον Σνόου, της Αρια και της Σάνσα Σταρκ φαίνεται παραδομένο στις φλόγες…

Επισήμως ο εκπρόσωπος του HBO για λογαριασμό του οποίου γυρίζεται η σειρά, αρνήθηκε τα πάντα, λέγοντας πως «ποτέ θα σχολιάσουμε μια υπόθεση, λήψεις των παπαράτσι ή ένα βίντεο», αφήνοντας τις αμφιβολίες να πλανώνται στην ατμόσφαιρα…

Η τοπική ιστοσελίδα Belfast Live μετέδωσε πως τις ημέρες αυτές γυρίζεται μια τεράστια σκηνή μάχης, στην οποία συμμετείχαν 400 με 500 κομπάρσοι.

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones αναμένεται να προβληθεί το 2019.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *