Javier Bardem: “Mόνο η ανεκπλήρωτη αγάπη μπορεί να είναι ρομαντική”

Από τη Μανταλένα Μαρία Διαμαντή
Τι τον ελκύει σε μία γυναίκα, ποιους άνδρες θα μπορούσε να ερωτευτεί και άλλες ενδιαφέρουσες σκέψεις ενός από τους πιο γοητευτικούς…
ηθοποιούς του Χόλλυγουντ.

Javier Bardem…
Ποιός δεν ξέρει τον γοητευτικό  Ισπανό ηθοποιό που έχει κερδίσει την καρδιά της υπέροχη Penelope Cruz;
 Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές σπουδαίες ταινίες, ανάμεσά τους  Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους, Η Θάλασσα Μέσα Μου.
Έχει κερδίσει ένα Όσκαρ, μια Χρυσή Σφαίρα, ένα βραβείο στα Screen Actors Guild Awards, ένα βραβείο BAFTA και τέσσερα Βραβεία Γκόγια.
Κατά καιρούς, δίνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις…
Στο GQ μίλησε για ένα βίαιο περιστατικό που του συνέβη σε μικρή ηλικία και από τότε δεν αντέχει τη βία. “Δεν αντέχω τη βία. Ούτε να τη δω. Δεν την ανέχομαι. Αφού λοιπόν, μισώ τη βία γιατί έκανα το No Country For Old Men; Ξέρω, ξέρω…Έπρεπε να με δείτε στα γυρίσματα της ταινίας που παρακαλούσα τους αδελφούς Coen” Σας παρακαλώ, πάρτε μακριά το όπλο από το πρόσωπό μου!”  Γελούσαν… Τους λατρεύω… Είναι ιδιοφυίες… Αλλά ήμουν σκληρός και δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ για εκείνο το κούρεμα.
Στο Esquire είπε:
«Ο κόσμος λέει “Ασχολήσου με τη δουλειά σου. Είσαι ένας ηθοποιός.” Με συγχωρείτε! Ενα μέρος αυτού που κάνουμε είναι να φέρουμε το φως στο σκοτάδι. Και επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν είναι ωραίο. Μερικές φορές λες και κάνεις πράγματα που μετανιώνεις, που σε αηδιάζουν. Αλλά το κάνεις γιατί θες να δώσεις έμφαση στον χαρακτήρα, τι ακριβώς συνέβη και έγινε αυτός που έγινε, πώς είναι πραγματικά δυνατόν κάποιος να νιώθει τόσο λίγη κατανόηση για τους άλλους. Οταν μια ερμηνεία χτυπάει στο στόχο της, μπορεί να μας αγγίξει βαθιά, σε μέρη που πρέπει να αναμετρηθούμε με τον εαυτό μας. Θα μπορούσα να είμαι σαν αυτόν τον άνθρωπο; Γιατί νιώθω λύπη για αυτόν τον άνθρωπο; Αυτή είναι η τέχνη. Αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει η τέχνη.»
Δεν έχει μάλιστα διστάσει να παραδεχτεί ότι θα μπορούσε να ερωτευτεί τέσσερις διάσημους άνδρες…
Για τον  Al Pacino έχει πει:
«Τον βρίσκω τόσο φυσικά ελκυστικό. Ω Θεέ μου, ναι», δήλωσε ο 48χρονος ηθοποιός.
Επίσης, βρίσκει ιδιαίτερα όμορφο τον Βrad Pitt, δηλώνοντας ότι «τον είδα κάποτε στο κόκκινο χαλί και ήταν…ουάου. Τόσο υπέροχος».
Για τον συμπρωταγωνιστή του στους Πειρατές της Καραϊβικής, Johnny Depp, ο Javier Bardem, είπε: «Τι πρόσωπο».
Για τον κιθαρίστα των AC/DC Άνγκους Γιανγκ δήλωσε δείχνοντας μία φωτογραφία από τα παρασκήνια μιας συναυλίας του συγκροτήματος:
«Κοιτάξτε πόσο μικροκαμωμένος είναι ο Άνγκους. Πήγα στο καμαρίνι του και μου έφτανε μέχρι τα γόνατα. Σχεδόν έκλαψα. Πιθανότατα σκέφτηκε: ποιος στο διάβολο είναι αυτός ο τύπος;»
Ο 48χρονος Ισπανός σταρ δεν ήταν σίγουρος αν ήθελε δίπλα του μια γυναίκα τόσο “δυναμική και εκρηκτική” όσο η σύζυγός τους, Penelope Cruz. Το παθός της στα γυρίσματα της ταινίας “Vicky Christina Barcelona” ήταν αυτό που τον γοήτευσε, αλλά ταυτόχρονα τον τρόμαζε για το κοινό τους μέλλον.
Ερωτεύτηκαν το 2008 στα γυρίσματα της ταινίας του Woody Allen, γνωρίζονταν όμως από πιο παλιά.  “Είναι τόσο εκρηκτική και παθιασμένη. Δεν θα ξεχάσω τις σκηνές, στις οποίες καβγαδίζαμε και μου πετούσε πιάτα. Αναρωτήθηκα αν θέλω κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Η Penelope έχει αίμα που βράζει. Τα κάνει όλα με πάθος”, είπε και συνέχισε…

“Τι με ελκύει σε μια γυναίκα; Υπάρχει η ομορφιά, υπάρχει και η σεξουαλικότητα. Η Penelope τα έχει και τα δύο”, δήλωσε για εκείνη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *