O Toμ Κρουζ γύρισε την πιο επικίνδυνη σκηνή όλων των εποχών (εικόνες)

1Έχει βαλθεί να τρελάνει όλο τον κόσμο ο Τομ Κρουζ. Στα γυρίσματα της νέας ταινίας Mission Impossible, αποφάσισε να πάρει και τη δουλειά των κασκαντέρ, γυρίζοντας ίσως την πιο επικίνδυνη σκηνή στην οποία έχει πρωταγωνιστήσει κάποιος τηλεοπτικός αστέρας μέχρι τώρα. Και για όλους τους αμφισβητίες, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, πως είναι όντως ο Τομ Κρουζ στις φωτογραφίες.

Ο 52χρονος λοιπόν, στην πέμπτη κατά σειρά ταινία, Mission Impossible, απαθανατίστηκε την ώρα που γυρνούσε μια σκηνή, κατά την οποία βρισκόταν κρεμασμένος στην πόρτα ενός στρατιωτικού μεταγωγικού Airbus A400M. Οι φωτογραφίες δείχνουν πως ο Κρουζ, έχει δεθεί με κατάλληλες προστατευτικές ζώνες και στέκεται κολλημένος στην πόρτα του αεροσκάφους, ενώ σε κάποια στιγμή που απαιτείται, πιάνεται από τη μια πλευρά του αεροσκάφους και αφήνει το υπόλοιπο κορμί του να αιωρηθεί. Κι όλα αυτά ενώ το αεροπλάνο βρίσκεται στον αέρα, 5.000 πόδια πάνω από το έδαφος της Μεγάλης Βρετανίας!

Όλα αυτά βέβαια, αφού πρώτα, έχει πάρει τις απαραίτητες οδηγίες από ειδικούς κασκαντέρ, για το πώς θα πρέπει να τοποθετήσει το σώμα του. Κι όλα βέβαια, χωρίς κάποιο προστατευτικό, μόνο με το κατάλληλο κοστούμι που φοράει ο χαρακτήρας τον οποίο υποδύεται.

Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τα επόμενα Χριστούγεννα και θα έχει ακόμα περισσότερες επικίνδυνες σκηνές από την προηγούμενη, τις περισσότερες εκ των οποίων (αν όχι όλες), έχει αναλάβει να τις γυρίσει ο ίδιος ριψοκίνδυνος σταρ. Στην τέταρτη ταινία της σειράς, τον θαύμασε όλος ο κόσμος να γυρίζει αυτός, τη σκηνή στο πανύψηλο κτίριο Μπουρζ Κάλιφα του Ντουμπάι, όπως και αυτήν στα κινούμενα αυτοκίνητα. Μόνο ανυπομονησία, λοιπόν μπορεί να προσφέρει αυτή η διαρροή σκηνών από την πέμπτη ταινία, με τον Τομ Κρουζ να έχει μπει κυριολεκτικά στο ρόλο του πράκτορα Ήθαν Χαντ!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *