Pokemon Go: 50% πάνω οι μετοχές της Nintendo με την παγκόσμια μανία!

1Ποιός θα φανταζόταν ότι η μανία των 90’s τα Pokemon θα ερχόντουσαν ξανά στο προσκήνιο συμβαδίζοντας με την εποχή τους και θα γίνονταν μανία! Η νέα τρέλα που έχει πιάσει τους λάτρεις των παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο έστειλε στον θεό τις μετοχές της γιαπωνέζικης Nintendo.

Οι μετοχές ανέβηκαν πάνω από 50% από την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Οι παίκτες του Pokemon Go, έχουν βγει στους δρόμους και ψάχνουν για Pokemon με τα smartphone τους. Το παιχνίδι αυτό έχει εξελιχθεί σε φαινόμενο μέσα σε λίγες μέρες. Πρώτο σε downloads στο app store αλλά και στο Google Play σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

 Και φυσικά υπάρχουν ιστορίες ήδη που το συνοδεύουν:

– Μια αμερικανίδα βρήκε σε ένα ποτάμι ένα πτώμα ενώ έψαχνε για Pokemon. Ο νεκρός άνδρας είχε πεθάνει πριν από 24 ώρες και τα αίτια θανάτου δεν αποδίδονται σε δολοφονική ενέργεια.

– Τέσσερις άνθρωποι συνελήφθησαν αφού χρησιμοποίησαν το παιχνίδι για να παρασύρουν παίκτες σε απομονωμένα μέρη και να τους ληστέψουν.

– Παίκτες έβαλαν το ροζ Pokemon Clefairy μέσα σε εκκλησία Βαπτιστών στο Γουέστμπορο που μισούν τους ομοφυλόφιλους. Η εκκλησία απάντησε αποκαλώντας το Pokemon σοδομιστή.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *