Syriza of Thrones: Όταν ο Σερ Λαφαζάνης «μαχαίρωσε» τον «προδότη» Αλέξη Τσίπρα (vid)

5Τελικά η ζωή εμπνέεται από την τέχνη ή η τέχνη από τη ζωή; Ειδικά όταν μιλάμε για το πολιτικό θρίλερ που παίζεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, η διαχωριστική γραμμή είναι σίγουρα θολή.

Σε αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο με τίτλο «Ο Σύριζα στο Game of Thrones», ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στη θέση του Τζον Σνόου – με μπούκλα που πραγματικά «τρελαίνει»- ενώ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη θέση του Σερ Άλισερ Θορν. Τη συνέχεια την γνωρίζετε όλοι… Ο Σνόου-Τσίπρας αναμένεται να μαχαιρωθεί θανάσιμα από τον Λαφαζάνη-Θορν για την προδοσία που διέπραξε, την υπογραφή δηλαδή ενός ακόμη μνημονίου.
Στο βίντεο πρωταγωνιστούν όμως και άλλοι πολιτικοί… Η Μακρή, ο Λαπαβίτσας και φυσικά η Κωνσταντοπούλου που δεν θα μπορούσε να μη ρίξει και τη δική της «μαχαιριά». Τη χαριστική βολή δίνει φυσικά ποιος άλλος; Ο Γιάνης Βαρουφάκης!
Η απορία φυσικά είναι μία και είναι ίδια με αυτή που γεννήθηκε στο μυαλό όλων των φανατικών της σειράς. Είναι αυτό το -πολιτικό- τέλος του Αλέξη Τσίπρα ή θα επιστρέψει αναγεννημένος και έτοιμος να νικήσει μια και καλή τους White Walkers – δανειστές;
Η απάντηση στην επόμενη, εκλογική σεζόν…

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *