Zώδια: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, μυστήριες οι μέρες που ακολουθούν, by F’Ariel!

1Καλησπέρα ξωτικά μου.. Τα μαντάτα έχουν ως εξής.. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και ο ανάδρομος Ερμής συγχρόνως …στο ίδιο ζώδιο, δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο μπορώ να πω. Το ένα σου λέει ξεκίνα τώρα, δημιούργησε, φτιάξε κάτι νέο και το άλλο σου βάζει εμπόδια, καθυστερήσεις και αναβολές. Είναι μια τρέλα η κατάσταση σωστά;

Το κερασάκι στη τούρτα θα είναι πάλι ο Ουρανός και ο Πλούτωνας που θα μπούνε στο παιχνίδι δυναμικά και θα φέρουν το χάος για αρχή και έπεται και συνέχεια απρόβλεπτη πολύ για το καθένα από εμάς.

Μια τρέλα θα επικρατήσει στις συμπεριφορές του κόσμου, αφού ο εγωισμός θα χτυπήσει κόκκινο και ο ανταγωνισμός θα φουντώσει σε όλα τα επίπεδα. Ξαφνικά όλοι θα θέλουν να γίνουν αρχηγοί! Αυτό σημαίνει διαμάχες, λόγια πικρόχολα και η επίθεση η καλύτερη άμυνα. Μέχρι τις 25/01 υπομονή..

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία..
Κριός
Τα επαγγελματικά σας ζητήματα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν. Κάποιοι φεύγουν από δίπλα σας και κάποιοι έρχονται. Αλλαγές στις συνεργασίες θα υπάρξουν. Όμως όσο είναι ανάδρομος ο Ερμής, καλά θα κάνετε να μην αντιδράσετε σε πράγματα που δε σας αρέσουν. Κάντε υπομονή και γύρω στις 25, θα καθαρίσει το τοπίο και τότε θα βρείτε την ανταπόκριση που αποζητάτε! Καιρός να αφιερώσετε το χρόνο σας στον έρωτα! Δε σας έχει απομείνει και κάτι άλλο..

Ταύρος
Απογοητεύεστε από τις συμπεριφορές του κόσμου και κάπως έτσι γίνεστε πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Βασικά πεισμώνετε, βάζετε το πήχη πιο ψηλά και αγωνίζεστε μόνοι σας προς τη κορυφή. Αποφύγετε να εκφράσετε τη γνώμη σας, ή να κάνετε παράπονα, όσο είναι ανάδρομος ο Ερμής, κανείς δε θα σας καταλάβει. Το σημάδι όμως το έχετε δει καιρό. Τολμήστε από μόνοι σας! Υπάρχει λόγος!

Δίδυμος
Δύσκολες οι μέρες του Γενάρη για εσάς! Τα λεφτά που σας υποσχέθηκαν δεν ήρθαν ποτέ, εσείς ξανοιχτήκατε ως συνήθως και θα ζητήσετε από το σύντροφό σας, ή έναν δικό σας άνθρωπο να σας βοηθήσει. Αυτό φυσικά δε θα συμβεί σε καμία περίπτωση και θα είστε μέσα στη τρέλα και τα νεύρα! Η συμπεριφορά των ανθρώπων σας δε θα είναι και τόσο ζεστή και ως συνήθως τα θέλω σας είναι εντελώς αντίθετα με τα θέλω των άλλων. Βρείτε άλλες λύσεις!

Καρκίνος
Αγαπητά μου πλασματάκια θα βασανιστείτε λίγο τις ημέρες αυτές κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Σίγουρα θα ζοριστείτε με θέματα που θα προκύψουν και κανείς, μα κανείς δε θα σταθεί δίπλα σας, κάτι το οποίο θα σας απογοητέψει αρκετά. Οι σχέσεις σας με τον κόσμο αλλάζουν, καλά θα κάνετε να μην αντιδράσετε με άσχημο τρόπο, ανεξάρτητα το πόσο θυμωμένοι θα είστε. Και κάπως έτσι ρίχνετε το βάρος σας στο σύντροφό σας, αφού θα είναι το μοναδικό αποκούμπι σας! Σεξ, ένας ωραίος τρόπος να εκτονωθείτε!

Λέων
Δε μπορώ να σας συμβουλέψω να κλειδαμπαρωθείτε μέσα στο σπίτι, δεν είναι καν εφικτό κάτι τέτοιο. Συνεπώς θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα προσωπικά σας τα αντικείμενα γιατί παίζει να τα χάσετε και να μη τα ξανά βρείτε ποτέ! Συνεπώς, το νου σας στο πορτοφόλι σας, στο κινητό και τα κλειδιά σας. Βέβαια με τον ανάδρομο Ερμή παρέα, να περιμένετε και κάποια μικρή βλάβη, έτσι από το πουθενά. Η ρουτίνα σας σκοτώνει και νιώθετε μόνοι ανεξάρτητα εάν έχετε σύντροφο ή όχι. Κάτι καλό έρχεται υπομονή..

Παρθένος
Ένα ερωτικό μπάχαλο θα βιώσετε τις μέρες αυτές, να το περιμένετε! Δε ξέρω αν η στιγμή είναι η κατάλληλη ή όχι, πάντως αποφασίζετε ως δια μαγείας να απελευθερωθείτε, να εκφραστείτε πολύ περισσότερο και ότι προκύψει. Από τη μια συμβαίνουν πράγματα απρόβλεπτα όμορφα, αφού θα βρείτε την ανταπόκριση που ζητάτε και από την άλλη εμπόδια θα βάζουν φρένο και όχι μόνο.. Και εκεί που θα είστε σε μια μπερδεμένη κατάσταση για το πώς να κινηθείτε, μπορεί να εμφανιστεί και κάποιο άτομο από το ερωτικό σας το παρελθόν και να τρελαθείτε εντελώς! Επιμένουν τα άστρα για αυτό!

Ζυγός
Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν και όχι μόνο. Κανείς δε θα σας μιλάει τις μέρες αυτές, θα σας ξεχάσουν ένα πράγμα για να σας αφήσουν να σκεφτείτε ορισμένα πράγματα. Προφανώς κάποιοι άνοιξαν τα χαρτιά τους πάνω στο τραπέζι και σας έθεσαν όρους που ή τους τηρείτε ή μένετε στην απέξω και ο Θεός βοηθός! Ακόμα και οι φίλοι σας, σας ξεχνούν, έχουν και εκείνοι τα βάσανά τους και θα κάνετε πολύ παρέα με τη μοναξιά σας. Να ξέρετε πως κάθε τι που μας συμβαίνει δεν είναι τυχαίο. Μπορεί τώρα να χρειαστεί να διαλέξετε το μονοπάτι που θα ακολουθήσετε τα επόμενα χρόνια..

Σκορπιός
Βρήκατε τον καιρό να αγαπήσετε ξανά με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Μα πού πάτε με ανάδρομο Ερμή; Τέλος πάντων. Από τη μια αγαπάτε από τη μια βγαίνουν τα ξίφη. Μπορεί να έχετε δεθεί περισσότερο με την οικογένειά σας ή το σύντροφό σας, όμως το θέμα για εσάς ως συνήθως, θα είναι ποιος είναι ο αρχηγός! Και εκεί φυσικά θα προκύψουν οι εντάσεις, τα παρατράγουδα και οι παρεξηγήσεις. Το στόμα σας θα στάξει φαρμάκι για ακόμα μια φορά και τα γνωστά.. Οργανωθείτε οικονομικά, έχετε ξεφύγει!

Τοξότης
Σας πιάνουν οι τσιγκουνιές σας! Πάει αυτό ήταν. Δε χαλάτε φράγκο παραπάνω για κανένα λόγο. Αυτό φυσικά θα προκαλέσει αναστάτωση μεγάλη στην οικογένειά σας και μια ένταση θα τη βιώσετε. Σας κατανοώ πλήρως. Προσφέρατε αρκετά τις μέρες τις γιορτινές και τώρα από εδώ και πέρα θα κοιτάξετε τη πάρτη σας! Ότι παράξενο και αν προκύψει, θα είστε πανέτοιμοι για να το αντιμετωπίσετε. Ο έρωτας πάει πούντιασε. Δεν υπάρχει πουθενά..

Αιγόκερως
Πώς οι λυκάνθρωποι τρελαίνονται με τη πανσέληνο; Κάπως έτσι θα νιώσετε και εσείς τις μέρες αυτές και μέχρι και τις 25/1! Όχι δε θα δαγκώσετε κανέναν, απλά όλη σας η προσοχή θα είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Θα βρείτε τη δύναμη να το παλέψετε, ανεξάρτητα εάν παίζει η περίπτωση να μη συμβεί ποτέ! Παραμερίζετε τα συναισθήματά σας και πράττετε με τη τετράγωνη λογική. Όλα ξεπερνιούνται είναι το σίγουρο και το αποτέλεσμα θα φανεί σύντομα!

Υδροχόος
Τα άστρα λένε να πάτε σε ένα ψυχολόγο. Δεν είναι αστείο αυτό, κάνουν πολύ καλή δουλειά οι άνθρωποι και βοηθούν απίστευτα πολύ. Το μυαλό σας θα είναι γεμάτο από σκέψεις, ένα χάος θα υπάρχει και οι σχέσεις σας πάλι στα κόκκινα. Έντονες μέρες πολύ για το ψυχικό σας τον κόσμο, σας βομβαρδίζουν με διάφορα οι δικοί σας οι άνθρωποι και εσείς το μόνο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας είναι πώς θα τους ξεφορτωθείτε και πώς θα ηρεμήσετε. Φύγετε για λίγες ημέρες αν μπορείτε αλλιώς υπομονή και ψυχραιμία..

Ιχθύες
Με τα επαγγελματικά σας θέματα θα βασανιστείτε πολύ! Έχετε κάποιες ιδέες οι οποίες δε θα αρέσουν και τόσο και θα έρθετε αντιμέτωποι με μπόλικη αρνητική ενέργεια. Θα απογοητευτείτε κάπως, γιατί υπολογίζετε ανθρώπους που τελικά μπορεί και να σας γυρίσουν τη πλάτη. Κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας, δείτε κάποιους σε βάθος, μπορεί ότι γυρεύετε να είναι εκεί μπροστά σας.. Και κάπως έτσι σας λέω, πως και εσείς θα έχετε μια ωραία συνάντηση με έναν έρωτα από τα παλιά. Έρχεται.. θα το δείτε..

πηγη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *