Τελευταία Νέα

Υγιής επαγγελματικοί χώροι

Τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο η πανδημία του κορονοϊού εξαπλώνεται με αρκετά γρήγορους ρυθμούς. Εμείς σαν πολίτες για να την αντιμετωπίσουμε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παίρνουμε όλα τα μέτρα προστασίας.

Κάθε επαγγελματικός χώρος για να προσελκύσει τους πελάτες χρειάζεται ένα υγειές περιβάλλον. Η καθαριότητα των εσωτερικών αλλά και εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων αποτελεί για την εταιρεία HQP μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση. Η εταιρεία διαθέτει μόνιμους, εμπείρους εξειδικευμένους συνεργάτες για τον καθαρισμό κτηρίων (εσωτερικού και εξωτερικού χώρου) καθώς και για τη συντήρηση κτηριακών υποδομών.

Όσον αφορά την απολύμανση, χωρίζεται στη προληπτική απολύμανση, δηλαδή η απολύμανση χεριών με πλύσιμο και χρήση αντισηπτικού που πρέπει να επαναλαμβάνεται συχνά μέσα στην μέρα, απολύμανση επιφανειών,  με απολυμαντικά πανάκια, απολύμανση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης σε πατώματα και τοίχους, απολύμανση με νεφελοψεκασμό σε όλο τον όγκο ενός χώρου και σε  ότι βρίσκεται εντός αυτού. Τέλος, η χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης.

Η εταιρεία HQP αναλαμβάνει την απολύμανση για κορονοϊό στο χώρο σας. Καθώς είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ά.

Με την απολύμανση για κορονοϊό επιτυγχάνουμε την καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών σε όλες τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με το απολυμαντικό υγρό, π.χ αντικείμενα, εργαλεία, πόρτες, πόμολα, τουαλέτες, κουπαστές κτλ.

Κλείνοντας, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να αναλαμβάνει υπηρεσίες γενικής συντήρησης. Μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας , καθαρισμό κτιρίων, υπηρεσίες απεντόμωσης και μυοκτονίας, συντήρηση κτιριακών υποδομών, ποιοτικό έλεγχο πυροσβεστήρων και υπηρεσίες μελέτης και συντήρησης περιβάλλοντα χώρου όπως διαμόρφωση κήπων.

Ανάλογα τις απαιτήσεις του πελάτη η HQP και το προσωπικό της είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν. Ως πρωταρχικό στόχο έχουν την ποιοτική κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών των πελατών

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *