Οι εταιρείες courier στην εποχή της πανδημίας

Το 2021 με βάση τα στατιστικά στοιχεία είναι πλέον γεγονός πως τα οκτώ (8) στα δέκα (10) νοικοκυριά στην Ελλάδα έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η πανδημία διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό, καθώς, μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν εργαζόταν και περνούσες αρκετές ώρες της μέρας εντός του σπιτιού του.

Καθόλη τη διάρκεια του 2021, λοιπόν, το διαδίκτυο χρησιμοποιήθηκε αρκετά για την αναζήτηση πληροφοριών και υπηρεσιών, αλλά κατά κύριο λόγο για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών αγορών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανθίσει ο κλάδος των ταχυμεταφορών (courier), καθώς η σχέση τους με τα ηλεκτρονικά καταστήματα ήταν πλέον καθημερινή, συνεχής και άρρηκτη.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως εντός του 2021 οι εταιρείες courier παρέδωσαν περισσότερα από τέσσερα (4) δισεκατομμύρια πακέτα σε εθνικό επίπεδο. Αυτό οδήγησε στο να γίνονται συχνά παράπονα από τους πελάτες λόγω της καθυστέρησης των παραγγελιών τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία ταχυμεταφορών E-Bill Courier λαμβάνει τις αποστολές σας απ’ τον χώρο σας όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας εντός του ωραρίου που ορίζετε και μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία τους μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας με απλό και εύκολο τρόπο.

Επιπλέον, εντός του νομού Αττικής η εταιρεία E-Bill Courier πραγματοποιεί παράδοση εντός 24 ωρών όλες τις ημέρες της εβδομάδας, αλλά και παραδόσεις αυθημερόν (εντός 12 ωρών), επείγουσες (εντός 6 ωρών) και υπερεπείγουσες (εντός 3 ωρών), κατόπιν συνεννόησης.

Παράλληλα, η E-Bill Courier δύναται να διεκπεραιώσει αποστολές με αντικαταβολή και να προβαίνει σε απόδοση της αντικαταβολής εντός του νομού Αττικής εντός 24 ωρών και εντός Ελλάδας εντός έξι (6) εργάσιμων ημερών ύστερα από την παραλαβή της αντικαταβολής από τον παραλήπτη. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας EBill Courier είναι πάντα διαθέσιμο για να σας λύσει όλες τις απορίες και να σας εξυπηρετήσει, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας. Ταυτόχρονα, πρωταρχικός της στόχος είναι η προστασία της δημόσιας υγείας λαμβάνοντας και εφαρμόζοντας τα κατάλληλα μέτρα και περιορισμούς.

Η E-Bill Courier είναι μία νέα εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) που δραστηριοποιείται ως απλό ταχυδρομείο, αλλά και ως μεταφορική εταιρεία. Καθημερινά καλύπτει τις ανάγκες επιχειρήσεων, επαγγελματιών, αλλά και ιδιωτών σε υπηρεσίες ταχυμεταφοράς αλληλογραφίας αλλά και εμπορευμάτων. Είναι σε θέση να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες εναρμονισμένες με τις ανάγκες των πελατών της (αποστολέων και παραληπτών) και παρέχει την ταχύτερη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Η E-Bill Courier είναι μία ταχυδρομική εταιρεία που διαθέτει αυτόνομο και άριστα οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων και παραλαμβάνει, μεταφέρει και παραδίδει τον φάκελο ή το δέμα σας σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ταχυμεταφορών ακόμα και τις Κυριακές και τις ημέρες των επίσημων αργιών, κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας σας με την εταιρεία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *