Υγιής επαγγελματικοί χώροι

Τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, η πανδημία του κορονοϊού (COVID-19) εξαπλώνεται με αρκετά γρήγορους ρυθμούς. Εμείς σαν πολίτες για να την αντιμετωπίσουμε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Κάθε επαγγελματικός χώρος για να προσελκύσει τους πελάτες χρειάζεται ένα υγιές περιβάλλον. Η καθαριότητα των εσωτερικών, αλλά και εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων αποτελεί για την εταιρεία HQP FACILITY SERVICES μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση. Η εταιρεία διαθέτει μόνιμους, εμπείρους και εξειδικευμένους συνεργάτες για τον καθαρισμό κτιρίων (εσωτερικού και εξωτερικού χώρου), καθώς και για τη συντήρηση κτιριακών υποδομών.

Όσον αφορά την απολύμανση, χωρίζεται στην προληπτική απολύμανση, δηλαδή στην απολύμανση των χεριών με πλύσιμο και χρήση αντισηπτικού που πρέπει να επαναλαμβάνεται συχνά μέσα στην μέρα, στην απολύμανση επιφανειών, με απολυμαντικά πανάκια, στην απολύμανση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης σε πατώματα και τοίχους, στην απολύμανση με νεφελοψεκασμό σε όλο τον όγκο ενός χώρου και σε ό,τι βρίσκεται εντός αυτού. Τέλος, η χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης.

Η εταιρεία HQP FACILITY SERVICES αναλαμβάνει την απολύμανση για κορωνοϊό (COVID-19) στον χώρο σας, καθώς είναι μία απαραίτητη διαδικασία για την διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ά.

Με την απολύμανση για κορωνοϊό (COVID-19) επιτυγχάνεται η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών σε όλες τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με το απολυμαντικό υγρό, π.χ αντικείμενα, εργαλεία, πόρτες, πόμολα, τουαλέτες, κουπαστές κτλ.

Παράλληλα, η εταιρεία HQP FACILITY SERVICES έχει την δυνατότητα να αναλαμβάνει υπηρεσίες για τον καθαρισμό κτιρίων και γενικής συντήρησης κτιρίων και κτιριακών υποδομών, υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας, υπηρεσίες συντήρησης περιβάλλοντα χώρου, όπως διαμόρφωση κήπων, αλλά και τη μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, τον ποιοτικό έλεγχο πυροσβεστήρων, κ.α.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας η εταιρεία HQP FACILITY SERVICES μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά, καθώς θέτει ως πρωταρχικό στόχο την ποιοτική κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών σας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *