Τα 5 φαγητά για να απογειωθείτε στο σεξ!

Σίγουρα τα κεριά και η απαλή μουσική, μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο δείπνο, αλλά τα παρακάτω υγιεινά φαγητά σίγουρα επηρεάζουν τα ορμονικά επίπεδα, την ενεργεία, την λίμπιντο και την διάθεση για έρωτα!!!

·Σπαράγγια : είναι πλούσια σε βιταμίνη Β6 ,φυλλικό οξύ και μπορούν να ενισχύσουν την διέργεση και τον οργασμό.

Επίσης έχουν βιταμίνη Ε που διεγείρει τις ορμόνες της γυναίκας άλλα και του άνδρα.

·Αβοκάντο: η ενέργεια και η λίμπιντο είναι ζωτικής σημασίας για το καλό σεξ. Το αβοκάντο είναι γεμάτο με μέταλλα , μονοακόρεστα λιπαρά και βιταμίνη Β6 τα οποία κρατούν την ενέργεια σας και την σεξουαλική σας ορμή.

·Καυτερές πιπεριές : λόγω της καψαΐκίνης, μια χημική ουσία που περιέχουν, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν απελευθέρωση των ενδορφινών στον εγκέφαλο, δημιουργώντας ένα αίσθημα εφορίας με αποτέλεσμα “ενισχυμένα” ερωτικά παιχνίδια και θερμότερο σεξ.

·Σοκολάτα: από καιρό έχει συνδεθεί με το καλό σεξ. Περιέχει τρυπτοφάνη, η οποία βοηθά την παραγωγή σεροτονίνης του σώματος ,μια καλή χημική ουσία που αυξάνει στην σεξουαλική διέργεση.

·Στρείδια : λόγο του ψευδαργύρου που
υπάρχει στα στρείδια, αυξάνεται η παραγωγή της τεστοστερόνης μιας ορμόνης σημαντικής για την ρύθμιση της λίμπιντο σε γυναίκες και άνδρες άλλα και στην σεξουαλική τους αποδοτικότητα. Οι επιστήμονες λένε ότι ο ψευδάργυρος αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, άλλα και την κινητικότητα τους.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *