Εξηντα εξαχρονος έμαθε ότι είναι γυναίκα !!!

Ένας 66χρονος από το Χονγκ Κονγκ επισκέφτηκε πριν μερικές μέρες το γιατρό του γιατί η κοιλιά του είχε πρηστεί απίστευτα. Η διάγνωση όμως που πήρε ήταν κάτι που σίγουρα δε το περίμενε. Ο γέρος ήταν στη πραγματικότητα… γριά !

Ο γιατρός συνειδητοποίησε ότι ο ασθενής του ήταν γυναίκα όταν ανακάλυψε ότι το πρήξιμο στη κοιλιά προερχόταν από μια μεγάλη κύστη στις ωοθήκες του ασθενούς!

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις, βρέθηκε ότι ο ασθενής έπασχε από σύνδρομο Turner, μία χρωμοσωμική διαταραχή που εμφανίζεται μόνο στις γυναίκες, στην οποία το σύνολο ή μέρος ενός από τα χρωμοσώματα φύλου λείπει.

Ο ασθενής είχε επίσης συγγενή υπερπλασία των επινεφριδίων, μικροφαλλία και υπερβολικά αυξημένες τις ανδρικές ορμόνες, με αποτέλεσμα να έχει γένια και την εμφάνιση άντρα.

“Αν δεν είχε βγάλει τη κύστη στις ωοθήκες, ο ασθενής δε θα μάθαινε ποτέ ότι στην πραγματικότητα ήταν γυναίκα !” δήλωσε ένας από τους 7 γιατρούς που εξέτασαν τον ασθενή.

Ο “‘αντρας”, ύψους μόλις 1,37 μ, δεν έχει καθόλου όρχεις, και έχει πρόβλημα ακράτειας από την παιδική του ηλικία. Είναι επίσης ορφανός από μωρό και σταμάτησε να αναπτύσσεται στα δέκα του. Αυτό θα πει τύχη!

Οι γιατροί λένε ότι η βιβλιογραφία αναφέρει μόνο έξι περιπτώσεις ατόμων με παρόμοιες γενετικές διαταραχές.

Ο 66χρονος αποφάσισε ότι θέλει να συνεχίσει να ζει σαν άντρας και δήλωσε ότι μπορεί να αρχίσει να πέρνει φαρμακευτική τεστοστερόνη.

Πηγή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *