Συνεντευξεις και συσκεψεις που σπερνουν τον φοβο για να ερθουν να φυτρωσουν τα νεα μετρα

Ειναι πλεον συνηθισμενο αυτο που γινεται καθε τοσο,χειραγωγηση και προπαγανδα ειναι ο μονος τροπος να μας κυβερνησει αυτο το κομμα που κυβερναει,ειδατε ποσο γρηγορα ξεχαστηκε και το κομματι της συνεντευξης Παπανδρεου με Στρος Καν και ολοι συζηταμε την κρυφη επισκεψη του υπουργου οικονομικων στο Λουξεμβουργο και τις δηλωσεις Λοβερδου?

Ειδατε πως μπορει να αποφυγει καποιος που κυβερναει την αντιδραση σε νεα μετρα με το να σπερνει τον φοβο και να τα θεριζει μετα ολα χωρις να μιλαει κανενας?
Ετσι ζουμε εδω και μηνες,με μπλοφες και…..
εξαγγελιες πολυ δυσκολων μετρων τοσο δυσκολων που κανεις δεν τα δεχεται για να ερθουν μετα να εφαρμοσουν καποια παρομοια λιγοτερο βαρια και να μας ανακοινωσουν οτι και παλι νικησαν αφου το καταφεραν και αυτο.

Μου κανει εντυπωση η ξεροκεφαλια του διαχειριστη μας,αφου βλεπεις ανθρωπε μου οτι η ομαδουλα σου δεν τραβαει,η μια ειναι στα κομμωτηρια καθε μερα,η αλλη τρεχει να προλαβει τον Λοβερδο μην κανει καμια δηλωση και δεν προλαβει να κανει κι’εκεινη,οι υπολοιποι ειναι σε φοβικο συνδρομο,τι τους κρατας και δεν τους διωχνεις?

Και καλυτερα απο ολα…γιατι δεν φευγεις κι’εσυ μαζι τους παρα μας μπαστακωθηκες και εχεις βαλθει να μας σωσεις εκει που δεν σωνομαστε?

Εκποιηση της χωρας ζητανε οι ξενοι για να μας πεταξουν το ξεροκομματο του δανεισμου,μα αυτο θελουν και οι κυβερνητες μας αλλα δεν εχουν τα κοτσια να το κανουν,ομως αν μπει σε νεο μνημονιο…θα μας πει ο διαχειριστης μας οτι δεν μπορει πλεον να κρατησει την υποσχεση….δεν θα ειναι και η πρωτη φορα…που μας εδωσε οτι δεν θα πουλησει Ελληνικη περιουσια .
Ξεπουλημενοι και τελικα χρεοκοπημενοι…..δεν καταλαβαινω γιατι δεν χρεοκοπουμε απο τωρα να ξεκινησουμε απο την αρχη,ετσι και αλλοιως εμεις θα πεινασουμε και στις δυο περιπτωσεις,οι πολιτικοι καλα τα εχουν μαζεμενα τα φραγκα.

Τα λαθη που εχουν γινει τους 19 αυτους μηνες δεν τα επισημαινω μονο εγω,το θεμα ειναι θα πληρωσει καποιος για ολα αυτα?

Και αν ναι…..ποτε?

http://harrytsopanos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *