Γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος στη Βασιλική Λευκάδος

Ας έχουν υπ όψη τους οι αρμόδιες Αρχές τις διατάξεις:
1- περί κοινής ησυχίας, 2- Τις διατάξεις περί ηχορύπανσης 3- τις διατάξεις περί διαταράξεως τέρψεων και ασχολιών των κατοίκων (‘αρθρο 417ΠΚ) και τις διατάξεις περί παραβάσεως καθήκοντος…

Επισημάνθηκε την προηγούμενη φορά από… άλλους αναγνώστες.
Αλλά από ότι είδαμε και ακούμε δεν έγινε απολύτως τίποτα, μετά από την άρνηση και την αδιαφορία της αστυνομίας
για το θέμα της ηχορύπανσης μέσα στο λιμάνι της Βασιλικής Λευκάδος, αν και για αρχή μετά από τηλεφωνήματα για διατάραξη κοινής ησυχίας αρκέστηκαν μόνο να ξεκινήσουν με κάποιες συστάσεις στους επαγγελματίες (είναι μόνο ένα), αλλά και μετά με την απειλή και τον εκφοβισμό προσπαθούν να επιβάλουν τους δικούς τους νόμους, κράτος εν κράτει.

Παρακαλούμε πολύ να υπάρχουν περιπολίες συχνές και να κάνουν ελέγχους και όχι να χρειάζεται να παίρνουμε τηλέφωνα και παρόλα αυτά να έρχονται και να μην επιβάλουν την τάξη Ξεκινάνε μετά τις 01:30-02:30 τα μεσάνυχτα μέχρι τα ξημερώματα. Από τις στο παρελθόν καταγγελίες δεν έγινε τίποτα διότι όπως κάθε χρόνο όταν γίνονται έλεγχοι δεν είναι αποτελεσματικοί και όλοι ξέρουμε το γιατί.

Ελπίζουμε η νέα κυβέρνηση να βάλει τις υπηρεσίες και τα όργανα να ξεκινήσουν να κάνουν την δουλειά τους και όχι όπως τα προηγούμενα χρόνια ώστε οι καταστηματάρχες στο λιμάνι τις Βασιλικής Λευκάδος (είναι μόνο ένα) να συμμορφώνονται τις επόμενες φορές.

Αυτό το κατάστημα ξεκινάει και παίζει μουσική μετά τις 01:30 τα μεσάνυκτα μέχρι τις 06:00 το πρωί.

Ας έχει άδεια μέχρι τις 02:00 μέχρι 80 ντεσιμπέλ κ είναι καφετερία και μόνο αυτά δεν παίζει .

Ο ΝΟΜΟΣ είναι ρητός και πρέπει να εφαρμοστεί για όλους το ίδιο. Παρακαλώ παρά πολύ όλοι οι φορείς να κάνουν τα προβλεπόμενα. Ίσως δεν θα ήταν τίποτα να γίνουν κάποια τηλέφωνα εκεί που πρέπει ώστε να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα

Υπήρξε ήδη θέμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στις τοπικές εφημερίδες αλλά και στην τοπική αστυνομία Λευκάδος αλλά απλά αδιαφορία.

Ας ελπίσουμε αυτήν την φορά να κινηθούν. για όλοι την καλοκαιρινή σεζόν..

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *