ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟL SALAMINIOS

ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΘΑ 160 ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ
ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ….
ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ” ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ”… ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ/ ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΣ? Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΒΟSS ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΥΜΑΣΤΕ? ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ” ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣΑΓΑΝΕ ΜΑΣΤΙΧΑ” Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ??? ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΑΒΑΤΕΜΕ ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΚΫΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Πολεμικές αποζημιώσεις
    Οι Γερμανοί «χρωστούν» 162 δις στους Ελληνες
    Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010 [ 12:37 ]

    Ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, κατά την ενημέρωση του υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου

    Ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, κατά την ενημέρωση του υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου Η γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις αγγίζουν αυτή τη στιγμή τα 162 δις ευρώ (χωρίς του τόκους) ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα της διεκδίκησής τους.

    Σύμφωνα με το Φίλιππο Σαχινίδη, υφυπουργό Οικονομικών, το Δημόσιο Χρέος μας αυξήθηκε κατά 20 δις σε 6 μήνες.

    Ειδήσεις έβγαλε η χθεσινή Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών και Εκπροσώπου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Κωστή Αϊβαλιώτη προς το Υπουργείο Οικονομικών αναφορικά με τις Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις.

    Η πρώτη είδηση είναι ότι το Δημόσιο Χρέος μας διογκώθηκε κατά 20 δις ευρώ μεταξύ Ιουνίου και Δεκεμβρίου, αφού στις 7 Ιουνίου 2010 ήταν 310 δισ και έφτασε σήμερα – σύμφωνα με την απάντηση του παριστάμενου Υφυπουργού κ. Σαχινίδη προς τον κ. Αϊβαλιώτη – τα 330 δισ ευρώ ή 142,5% του ΑΕΠ.

    Ο κ. Σαχινίδης απάντησε στην Ερώτηση του κ. Αϊβαλιώτη αναφέροντας ότι το ζήτημα της διεκδίκησης των αποζημιώσεων από την Γερμανία παραμένει ανοιχτό στα πλαίσια των διμερών επαφών Ελλάδας – Γερμανίας και δεν προσδιόρισε πότε θα υπάρξει συγκεκριμένη πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την πληρωμή τους.

    Ο Κ. Αϊβαλιώτης, κατά την τοποθέτησή του, κατέθεσε στην Βουλή μελέτη διακεκριμένων οικονομολόγων οι οποίοι υπολόγισαν το ύψος των οφειλόμενων Γερμανικών αποζημιώσεων ως εξής:

    – 108 δις ευρώ από την επιδικασθείσα αποζημίωση υπέρ της Ελλάδος εκ μέρους της Διεθνούς Διασκέψεως Ειρήνης των Παρισίων για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν τα ναζιστικά στρατεύματα στην οικονομική υποδομή της χώρας μας.

    – 54 δις ευρώ από το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που η Ελλάδα κατέβαλε το 1942 στους κατακτητές.

    Άρα το συνολικό ύψος των αποζημιώσεων που μας χρωστούν οι Γερμανοί ανέρχεται σε 162 δισ (συν οι τόκοι) και ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης δεν αμφισβήτησε ούτε το ποσό ούτε την επιστημονική δικαιολόγησή του, στοιχεία που δημοσιεύτηκαν άλλωστε και στο Ενημερωτικό Δελτίο «Μνήμη και Χρέος» που εκδίδει ο Μανώλης Γλέζος.

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=373057&dt=14/12/2010#ixzz185ROGsD4
    ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΕΦΙΑΛΤΗ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΞΕΠΑΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

    ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ.

    ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΝ ΤΡΥΦΕΡΟ ΚΡΕΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΟ ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ.

    ΝΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΕ!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΛΙΜΟΣ ΛΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ!
    ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩΜΕ ΝΑ ΧΑΣΩΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *